Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teen-life15

Marketing

Evo mene opet:)

Nisam posjećivala blog skoro 2 mjeseca, zaboravila sam lozinku i korisničko ime. Danas sam napokon ušla u svoj blog:)

U ovih 2 mjeseca mi se dogodilo mnogo toga, najbitnije je da sam upala u gimnaziju matematički smjer. Obavila sam prije škole shopping u Zagrebu i prezadovoljna sam, te sam si napokon kupila novi bicikl.
Gledam gossip girl 4. sezonu i zamišljam si kako je to biti u njihovom svijetu. Željela bi ući u seriju i biti u takvom životu neko vrijeme, samo da vidim kako je. što vi mislite?
Od filmova više ne znam što da gledam, pa vas molim da mi u komentar napišete vama dobre. Ja volim teenagerske i romantične komedije.
Slušam strane hitove, pohušavam izbjegavati Adele i takvu vrstu muzike jer me to deprimira, a trenutno nemam sreće s dečkom.


U zadnjem postu sam napisala kako sam prekinula s dečkom, te da je sad gotovo (ali nije). Naravno odljubila sam se ja, barila sam druge dečke, nisam hodala na profil od bivšeg niti o njemu razmišljala, ali sve to završava kad smo krenuli skupa u razred. Razgovarali smo, on je želio da budemo opet skupam a ja sam ga odbila. Do jućer sam žalila zbog toga, ne znam zašto sam tako postupila, ali vjerujem u ono da se sve događa s razlogom pa tako i to. Tebalo je to završiti jednom. On sada ima novu curu dok sam ja sama i još uvijek zaljubljena u njega. Jućer sam razgovarala s frendicom koja mi je dala jedan savjet - "Ne hodaj mu na profil, ne razmišljaj o njemu, govori si da ti se ne sviđa i da te nije vrijedan, ne pričaj s drugima o njemu, izvjegavaj ga!"
Od danas 30.9. ja započinjem svoj proces odljubljivanja:D Poželite mi sreću!

Pratite me, novi post stiže uskoro. Čao:*






Post je objavljen 30.09.2012. u 09:08 sati.