Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Za tri godine rešta

...ne ignoriraš zbog važnosti teme...

Poznato je da izuzetno rijetko ulazim u polemike ispod svog posta, jučerašnji post, kao ni wallov link ispod njega ne smatram posebno važnim, otprilike važno kao link koji mi je draga Ani Ram poslala kao ja bih rekao dopunu postu o Nicku Jovičiću, jedino sam glede fakata dužan objašnjenje o nedostatku fotki plinskih komora u tekstu o Auschwitzu, nacistički vođe su odluku o Endlösungu odnosno "konačnom rješenju" židovskog pitanja donijeli tek u veljači 1942 i tad nastupa razdoblje apsolutno nezanimljive povijesne mahnitosti kad se samo postavlja pitanje baciti atomsku borbu prije ili poslije protiv iracionalnog stroja.
Meni je mnogo važnija tišina u kojoj se sprema donošenje zakona o zaštiti mladeži, naravno da će ga birokrati drukčije zakamuflirano nazvati. Čitam jednog pravnika, zakon je gluplji nego slični zakoni igdje u Europi, što uostalom očekivati u državi u kojoj znamo kakve suce imamo i u vrhu hijerarhije, nastoji se apsolutno kontrolirati i internet, a recimo ako bi čitatelj ovog posta bio obični pregalac poput tovariša Alexxla mogao bi dobiti za objavljivanje prve fotke ovog posta na fejsu godinu dana, a ako bih je ja objavio prijetile bi mi tri godine zatvora, koje bih ne sumnjam dobio ako bi se poklopile određene političke okolnosti.
Zamislite curu koja ima 18 godina i ne ide u školu, želi se eventualno prebaciti u školu u drugom gradu, a roditelji su protiv. Ne znate što napraviti ? Nemojte se uzdati u institucije, u Hrvatskoj ste, sve se institucije proglašavaju nenadležnima. Glede bajbuka dajte nam samo zakon, institucije će namah profunkcionirati.

Opet se rasplinuh.



p.s.
Hrana samo kao dokument, da se ne zaboravi ono isto tako važno, što sam jučer jeo, dok još mogu birati...




Post je objavljen 28.09.2012. u 10:25 sati.