Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/turimti

Marketing

Google...



.google_spli1.google street view.split_map.bacvice. 1bace.autoo.mudante.stav.tukac.ves1.
Google...

klavir Jutros sam se naklavirila. Kroz dim cigare bacila sam oko na novu Google aplikaciju. Ostala sam neko vrijeme dulje od uobičajenog u kući kako bi Google street view-om utvrdila gradivo, put do picigina. Trebalo mi je samo pet minuta da stignem na Bače. Bacila sam oko i na Komižu. Ovi iz turizma što su na državnom proračunu rekli bi;- Wau, kakva gratis reklama! Meni je je ostalo samo gorko u ustima; - Ah, što snimiše Komižu u jesen, čak bih rekla u zimu kada nema ni zelenila ni cvijeća. Prava šteta.
Ipak nikakva u poređenju sa štetom nastalom kada je moja prija povezala dva i dva i kada je na Google-u utvrdila kako joj muž nastavlja odlaziti i dalje švalerki, a ne na mali balun kako je govorio. Auto ispred njene kuće iako zamračenih tablica snimljen prošle godine uhvatio joj je muža u laži. Ni zaklinjanje da je snimak iz vremena od prije, moju priju nije uvjerilo u njegovu nevinost. Plakati na izlogu švalerkine kuće, najava koncerta Rozge iz prošle godine rekli su svoje.
Ni moje donje rublje na balkonu uhvaćeno okom kamere ne govori istinu kada tvrdim kako pratim modne trendove. Tek sad kad vidim svoje mudante na štriku, shvatim da bi i moj Tukac mogao otići do točke B. Pod hitno moram u kupovinu novog trendi rublja.
Došlo je vrijeme gole istine. Skidaju nas do kraja. Pa kad je već tako nema ničeg boljeg od golog ulaska u more.
More 23 C, zrak „cirka okolo“, raspoloženje na visini i nije za odbaciti. Odbacimo broševe, skinimo maske i zakoračimo hrabro Google street view-om.
Posljedicama neka se bave drugi. Horizontalno tri slova; ini...INA...

...

Vrijeme, vreme, vrime je gole istine. Guze nas, a mi to i „ne znamo“...Tak, loše...




Post je objavljen 27.09.2012. u 17:24 sati.