Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

posjet hrvatskoj završio predavanjem u zagrebačkoj gimnaziji Nick Vujičić srednjoškolcima: I ja sam bio predmet ruganja u školi

Svoj posjet Hrvatskoj najpoznatiji svjetski motivacijski govornik Nick Vujičić završio je u zagrebačkoj VII. gimnaziji. U dupkom punoj dvorani srednjoškolaca u polusatnom govoru pokazao je kako vjerovati u sebe i nikad ne gubiti nadu.

– Mnogi od vas misle da su cool ako zadirkuju svoje kolege, ako piju alkohol ili se drogiraju. Reći ću vam samo jedno – cool ste samo ako znate što želite i trudite se to postići – rekao je Vujičić iznijevši zabrinjavajuću statistiku da je više od 80 posto djece u školi psihičku zlostavljano. I on sam bio je predmet ruganja u školi.

– Rekli su mi: Pogledaj se, nikad nećeš moći ženu primiti za ruku, a ni čuvati svoju djecu – objasnio je Vujičić te rekao da ga je to gotovo dovelo do samoubojstva kad je imao 10 godina. Učenicima je pokazao kako je svatko od njih poseban i lijep na svoj način, a zajedno su izmolili i molitvu za školu.

– Sve vas volim i svakog od vas bih zagrlio, ali ima vas puno pa se bojim da bi mi otpale ruke – našalio se Nick te dodao kako nikada ne treba gubiti vjeru u sebe jer svatko je na svijetu nekom posebnom čudo.

Izvor: Večernji list

Post je objavljen 25.09.2012. u 15:26 sati.