Roštiljada kod Đivotinje, 21.09.2012. galerija
Počela se ekipa skupljat u mene oko 6. Zajedno pošli u spenzu. Najbolju mesaru u Gradu koja se nalazi u Čokolinu, uzeli 70 ćevapa, pljeskavica. Onda do Peytona po priloge kao majoneza, senf, ajvar, kukumare, svijeće itd... Potom je Maria skoknula do Kantuna gdje je povrće domaće i odlično je. Trebali smo roštilj pravit kako se pravi, vanka na vatri bacit mesine, međutim kako mi je dundu Pavu bilo hladno da pravi vani, meso se peklo u kući na plinsku vatru. Pa i ne znam koliko onda ovo i nazvat roštiljadom, jer prava je ona na drva. Zahvaljujem Pavu, dežurnom kuharu. Ugodna i opuštena atmosfera, dobra klopa i dobro društvo, sa zvučnika je pičila moja playlista koju sam nazvao Nadrealista. Klopa nas je dobro fjakala, pa je atmosfera splasnula. Uglavnom, meni je bilo odlično.
Fuji: