Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdmks

Marketing

In Mem. PERO PAVELIN

In memoriam

PETAR, Pero, PAVELIN
21.10.1933. - 23.09.2012.
Počasni Viši vatrogasni časnik
dugogodišnji član i Veteran
DVD-a "Mladost" K. Sućurac


Član vatrogasne organizacije postaje 1974.g. kao dugogodišnji društveni radnik Kaštel Sućurca iskazan kroz RKUD "1.Maj", Mjesnu zajednicu, Lovačko i Planinarsko društvo. Odmah pri dolasku uključuje se u vrlo aktivan rad DVD-a, a naročito pri izgradnji vatrogasnog doma. Njegovo zanimanje Voditelja održavanja u Općini i ZO Split, pa potom u Općini i Gradu Kaštela omogučavalo mu je da za DVD "Mladost" mnogo doprinese u izgledu i statusu današnjeg velebnog Vatrogasnog doma u Kaštel Sućurcu.
Bez obzira na svoje godine ne preza od nikavih radova, zaduženja, pa i učestvovanja na samim intervencijama poglavito katastrofalnih razmjera.
Vrlo poštovan i cijenjen među članstvom, ostat će kao svijetla uspomena na najveće rezultate i postignuća DVD-a "Mladost"

Pogreb predviđen po PS-u za pogrebe vatrogasaca HVZ-a, održat će se u utorak 25. 09. 2012. u 17:00 sati, na mjesnom groblju "Gospe na Hladi" u Kaštel sućurcu.
Za članove DVD-a "Mladost", prijatelje i kolege vatrogasce iz drugih sredina okupljanje je u Vatrogasnom domu od 16:00 sati

Posljednji pozdrav Šjor Pero i poćivali u miru Božjem!

Članovi i dužnosnici DVD-a "Mladost" Kaštel Sućurac


Post je objavljen 24.09.2012. u 16:27 sati.