Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/udrugapozitiva-ng

Marketing

Udruga "Pozitiva" - edukacijski program za jačanje roditeljskih kompetencija

Sa željom da mladima zatečenima roditeljstvom pomognemo da se osjećaju sigurnije, zadovoljnije i kompetentnije u roditeljskoj ulozi za koju se nisu stigli pripremiti, Udruga "Pozitiva" će do kraja 2012.g. provesti ciklus seminara koje će voditi multidisciplinarni tim - klinički psiholog, pedagog, defektolog i socijalni radnik. Projekt "Učenje roditeljstva nakon stresnog iskustva maloljetničke trudnoće i poroda" Udruga provodi u suradnji i uz financijsku potporu Ministarstva socijalne politike i mladih.

Jučer je održan uvodni seminar "Do jučer djeca svojih roditelja, danas već roditelji svojoj djeci" u kojem je mr. Ljiljana lukačević, spec. kliničke psihologije obradila teme gubitka mladenačke slobode te posljedičnih problema prilagodbe na samostalnu brigu ne samo o sebi već i o svom djetetu, na danonoćni život s partnerom , na podjelu obveza i poslova, na podređivanje vlastitih želja potrebama novorođenčeta i dr.


U listopadu će biti organizirani seminari "Put koji počinje kvalitetnom komunikacijom" i "Privrženost kao specifična socio-emocionalna veza između djeteta i majke", a do kraja godine bit će još organizirani seminari o značaju igre kao jednog od prvog načina učenja učenja i komunikacije, o djelotvornim odgojnim metodama primjerenima razvojnim potrebama i mogućnostima djeteta, te o metodama discipliniranja i podnošenja frustrirajućih situacija.



Post je objavljen 23.09.2012. u 22:14 sati.