Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fun-and-lost-eyes

Marketing

Samhain





OK! Čime se bavim i koji je smisao ovog bloga piše sa strane tako da neći dužiti s predstavljanjem! Nego evo odmah da vas bombardiram mojom najnovijom i još nedovršenom rukotvorinom! zubo

Potaknuta dizajniranjem "jesenskog vrta" feat. my boyfriend i najboljim partyem svake jeseni, a to je naravno HALLOWEEN cerek zaigrala sam se olovkom i vodenim bojama!
Ovo je bil izazov za mene jer večinom crtam portrete olovkom, uvijek sa slikom koju gledam. Ovdje sam pokušala nekaj "iz glave", možda je otrcano, al meni se sviđa!

Prvo skica... Vještica i mali zaigrani duh! Isn't he adorable? smijeh
Photobucket

Background... Možda sam trebala ostaviti bijelo iza umjesto da sam kombinirala s crnim kasnije, al ok, na greškama se uči!
Photobucket

Koža i kosa... Otprilike u ovoj fazi sam je odlučila nazvati Samhain - u keltskoj mitologiji to je dan kojim završava "svijetli dio godine" te počinje onaj mračniji. Zapravo je to preteča Halloweena, slavi se na isti datum 31.10 na 1.11.
...A i to je naziv jednog Danzigovog benda. smijeh
Photobucket


Photobucket

Photobucket

I ovo je koliko daleko sam do sad došla. Ne znam da li se vidi na zadnjoj slici, na korzet sam nacrtala mrežu sa bijelim(više bezbojnim xD) ljepilom sa šljokicama. Još tu ima posla, moram kupiti sharpie da obrubim sve, još neki dijelovi trebaju koji sloj boje... I tak!

Za kraj slatka svinjica u jesenskoj idili!cerek
Photobucket


wave

Post je objavljen 23.09.2012. u 16:50 sati.