Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/strumpf-usklicnik

Marketing

Gospodin je dinamovac

Image Hosted by ImageShack.us



Tu večer, u srijedu 25.7.2012, oko kraja dana odigrala se, ne još jedna povijesna utakmica na Maksimiru, nego prava pravcata povijesna utakmica. Neki kažu da stadion Maksimir nije više uklet, ali sve su to bezvezarije praznovjernih koji vjeruju u uroke, a ne u Gospodina Boga. Gospodin je pomagao da GNK prođe u slijedeće kolo i preživi barem još neko vrijeme usprkos udruženim zlim silama koje žele pod svaku cijenu srušiti Zdravkeca i njegov Mamić United.

Iskreno govoreći sa nogometnog stajališta Dinamo je malo pokazao tu večer, kao i u prvoj utakmici u Bugarskoj. Na kraju je ipak presudila upornost i vjera da Gospodin ne ostavlja svoje kada je najteže. Mnogi navijači su se križali i slali kratke brze molitve Gospodinu da pomogne njihovom voljenom klubu-Mamić Unitedu. Mateo Kovačić, mladi igrać dinama se prije zadnjeg prekida prekrižio zazivajući Njegovu pomoć. A onda, ...eksplozija oduševljenja, radost i sreća kada je Dinamo zabio u zadnjem trenu, te je slavlje moglo početi... a muka neprijateljima i dušmanima, stoci sitnog zuba mogla je otpočeti svoj veliki bal. Hahaha... bebebeovci, neka Vam je sa srećom.

BBB-i su cijelu utakmicu navijali kontra velikog predsjednika Zdravkeca, te su čak navijali protiv svoga kluba s kojim bi oni navodno „i u pakao i u nebo“. U pakao neka slobodno odu, ali bez GNK Dinama, a u paklu će završiti, ako nastave svoje loše probe pjevanja zborno-psovačkog karaktera.

Policija je za tu utakmicu vrlo dobro odradila svoje posao, ali i odličan posao GNK Dinamo sa postavljanje mreže na sjevernu tribinu koju pohodi zavedena mladež medijskom urotom protiv GNK, uz nekoliko „poglavnika“ koje imaju jasan cilj i koji su instrumentalizirani s političkih pozicija, te se vide u postzdravkecovoj eri na neki pozicija u klubu i okolo njega. Mada BBB ne treba mreža nego kavez, ali za ovu utakmicu nisu ni smjeli da pisnu kada je ulijetala interventna policija na tribinu. Plavi zločesti dječaci su cijelu tekmu vrijeđali najvećeg Dinamovca na čelu GNK, ali kaj se može kada su BBB dno dna u moralnosti.

Mnogi oko GNK su se pribojavali neprolaska od Ludogoreca, jer bi to bio kako veli Zdravkec potres, ali ipak je kasnije rekao da je već imamo banku koja bi mu dala kredit, da preživi sezonu bez Europe, međutim tu večer netko je ipak bio Dinamovac...



Post je objavljen 17.09.2012. u 20:28 sati.