Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/doninsvijet

Marketing

Najezda krkana u Međimurju



„Pedesetak mještana Gornjeg Hrašćana zatvorilo je danas ogradu dvorišta područne škole i tako spriječilo da 44 djece romske nacionalnosti počne s pohađanjem tzv. predškole u toj područnoj školi.
Mještani su ustrajali da se romska djeca smjeste u druge okolne škole, a ne u njihovu. Kažu da nemaju ništa protiv Roma, već samo žele zaštititi svoju djecu s obzirom na to da, kako tvrde, romska djeca u školu dolaze s manjim predznanjem i bez higijenskih navika.“ (HINA)

I kažu krkani da nemaju oni ništa protiv Roma! Najžalosnije je upravo to što su oni duboko uvjereni da na taj način štite svoju djecu.
Za pretpostaviti je da njihova djeca imaju debelo predznanje u predrasudama i već nose miris mržnjom zatrovanih duša svojih roditelja.
Tko će ostalu djecu u Hrvatskoj zaštititi od njihove djece koja će izrasti u „rasne“ krkane… koje očito odgajaju za mržnju i na početku uključivanja u školski sustav vjeruju da su bolji od drugih, da imaju pravo uskratiti različitima od sebe temeljno ljudsko pravo na obrazovanje?
Predstavnici Roma bi trebali podići pojedinačne tužbe zbog diskriminacije protiv svih sudionika ovog odurnog napada na djecu i njihove roditelje. Nadam se da se ni država neće oglušiti na ovaj događaj.





Post je objavljen 17.09.2012. u 20:09 sati.