Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rudarka

Marketing

Kerum naš svagdašnji...

Ne mogu odoliti a da ne komentiram emisiju (koja još traje) - Stankovića i njegovog gosta Keruma.

Prvo djeluje kao totalni lajbek koji ne zna ni dvije i dvije zbrojit. Pa u slijedećem trenutku kao dobar maher i mafijaš (što i je) jer je pootvarao nove firme, stare ostavio u dugovima i još ima obraza vrijeđati svoje dobavljače (kojima je ostao dužan u staroj firmi) tako što ih traži rabat tj. popust na proizvode. I da - njemu dugovi od par stotina tisuća kuna je kikiriki.

I naravo - svi su mu krivi. Ko' ga jebe što on ima puste nekretnine koje ne želi prodati ispod cijene (a nije vrijeme za trgovanje nekretninama), a nek krvare oni kojima je on ostao dužan.

Naravno, prvo je počela priča sa Saborom, za koji je mrtav 'ladan rekao da je gubljenje vremena da tamo sjedi (omjer je njegovih efektivnih 8 sati u Saboru u odnosu na 300 i nešto ukupno). Jer šta bi on tamo sjedio kad ne može ništa učinit. Pa jebemu, nek se odrekne te sjedalice, pa da tamo sjedi netko sa voljom. Navodno je Seka redovita u Saboru. Baš me zanima jel to istina?

U pičmač i takva država u kojoj je jedan od sabornika takav "čovik". U ovom mi trenutku i Martin Sagner (oliti poznatiji kao "Dudek") i Miroslav Škoro i sva paleta sportaša s Mirkom Filipovićem kao najdražim predstavnikom nečega što bi trebalo biti najplemenitija stvar u jednoj pravnoj državi, državi za koju su se neki i borili, i krvarili, i izgubili život, čine vrhunskim političarima. S malom diplomom.

Da sad ne spominjemo Splićane što su takvog čovjeka postavili kao gradonačelnika. Pa mogli ste si staviti neku kurvu, sigurna sam da bi vam grad bolje vodila. (bez da vrijeđam gospodične prostitutke)..

Doduše, malo sam razočarana emisijom koja djeluje mlako i dosadno. Mislila sam da će Stanković malo raspizdit Keruma, a kad tamo ništa. Pušta ga da sere kvake i to je sve...

Shame of you Stankoviću... tražimo krv!! blabla

Post je objavljen 16.09.2012. u 14:28 sati.