Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nk-bilo

Marketing

Lasta pala u Pisanici

Treće kolo, treći protivnik i nova tri boda za NK Bilo, to bi se moglo reći za utakmicu koja je odigrana u nedjelju protiv NK Laste iz Gudovca. Krenulo je čvrsto s obje strane, pri čemu su igrači Laste uistinu pokazali zavidan kolektivni duh i kompaknost do samog kraja utakmice. Iako su djelovali čvrsto, nabrijano i dobro postavljeno to im nije bilo dovoljno da bi doveli u pitanje pobjednika susreta.

Prvi dio utakmice nije obilovao prilikama niti s nekom prekrasnom igrom, ali zato trke požrtvovnosti i htijenja nije nedostajalo niti jednoj ekipi. Prvu priliku imao je Bakšaj koji se odlučio na direktni udarac iz kosa koji je prošao s vanjske strane okvira gola. Poslije toga se igra većinom odvijala na sredini terena iz čega su se izrodile neke poluprilike za obe momčadi. Niti jedna ekipa nije znala iskoristiti svoje šanse te se s početnim rezultatom otišlo na odmor.

Nakon dogovora u svlačionici, igrači NK Bila kreću u utakmicu u brzini više te lagano stežu obruč oko gola gostiju čija koncentracija popušta u 60. minuti kada njihov obrambeni igrač rukom zaustavlja loptu u svom kaznenom prostoru. Udarac s bijele točke sigurno izvodi Bakšaj te dovodi NK Bilo u vodstvo.

Nakon zgoditka nastavlja se dominacija Bila, pri čemu igrači ne koriste odlične prigode za konačno rješavanje pitanje pobjednika susreta. Pored toga gostujući igrač nakon verbalnog sukoba s kapetanom Markom Pavlovićem zasluženo odlazi na prijevremeni odmor zbog drugog žutog kartona, pri čemu su se gosti nakon toga lagano probudili te pokušali apsolutnim napadom uzeti barem bod.

Pred kraj susreta u tijeku gostujućeg pritiska, brzi Veg biježi svojim čuvarima te povećava rezultat na 2 : 0 s kojim je utakmica ujedno i završena.

Za NK Bilo su igrali Andrija Pavlović, Josip Dinjar, Marko Pavlović, Hrvoje Kastlinger, Zvonko Toth, Bojan Verić, Silvio Radović, Jurica Debač, Martin Cajner, Denis Grđijan i Bojan Bakšaj, a još su nastupili Vedran Pavić, Alen Veg, Robert Kastlinger, Krunoslav Petrović i Kristijan Jurić.



Članak Bjelovarskog lista:



Post je objavljen 12.09.2012. u 22:29 sati.