Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

U Lučkom sutra prijateljska utakmica Alumnusa i Petrinjčice; klub se vraća u najdraži dom – Martinovku!

U sportskoj dvorani u Lučkom će sutra snage u prijateljskoj utakmici odmjeriti Alumnus i Petrinjčica, dva hrvatska malonogometna prvoligaša. dsc02215Utakmica je na rasporedu u 19.00 sati, a trener Mićo Martić pozvat će sve raspoložive igrače na koje računa. Ovim putem pozivamo sve one koji su u prilici da dođu na utakmicu i pogledaju redizajniranu momčad Alumnusa.

- S pripremnim periodom smo ušli u fazu kada ćemo uskoro smanjiti broj igrača na 17. Tu ubrajam četiri mlađa igrača, a to su Matan, Rašidagić, Ziberi i Čirjak, njima ću pribrojiti još 10 starijih i tri vratara. Radimo naporno po programu koji smo Jakov Ungarov, Dario Bašić i ja napravili. Tjedno smo tri puta ujutro u teretani i skoro svaki dan imamo večernje termine. Do sada smo odradili 29 treninga, čime smo zadovoljni. Utakmicom protiv Petrinjčice započinjemo seriju prijateljskih utakmica. Sutrašnji ogled u Lučkom poslužit će nam da vidimo do kuda smo došli u našim napadačkim i obrambenim zamislima. Stoga ćemo probati više vrsti napada i obrane. Za utakmicu nam je najvažnije da pristup bude korektan i fajterski, da se tako izrazim – rekao je Mićo Martić, trener Alumnusa.

Na utakmici protiv Petrinjčice izostat će Bruno Šagud zbog poslovnih obaveza, Vlatko Brnić koji radi po posebnom programu i uskoro bi se trebao priključiti ekipi, Matija Capar čiji je povratak predviđen za siječanj iduće godine, te Ivan Matan zbog logističkih problema. Svi ostali igrači spremni su da se izbore za što veću minutažu u nadolazećem prvenstvu.

Fusio otkazao suradnju u zadnji trenutak

Unatoč najavi da će Alumnus svoje prvenstvene utakmice igrati u sportskoj dvorani Fusio koja se nalazi u Zagrebačkom velesajmu, suradnja je otkazana u zadnji trenutak. Stoga se klub vraća u Martinovku, dvoranu u kojoj je sve počelo i ovu vijest su mnogobrojni pratitelji kluba prihvatili s odobravanjem.

- Doista ne znamo točne ili stvarne razloge otkazivanja suradnje. Pred sami potpis ugovora došlo je do otkazivanja. S jedne strane smatramo da to nije poslovno korektno, jer smo o samoj suradnji pričali još prošle godine kada sportski centar nije bio napravljen. No, gospodinu Draganu Đukanoviću ništa ne zamjeramo, jer ima potpuno pravo učiniti to što je učinio. S druge mu strane zahvaljujemo na tome, jer da nije se to dogodilo, vjerojatno ne bi danas dobili priliku imati veću satnicu u našoj dvorani i potpuno se posvetiti njoj. Trenutno uređujemo Martinovku i pripremamo je za početak prvenstva – rekao je Milan Martulaš, predsjednik Alumnusa, a na sve se nadovezao Goran Novković koji vodi klupski marketing i kratko i jasno rekao ”bit će puno informacija i noviteta”.

Post je objavljen 12.09.2012. u 16:41 sati.