Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shadowofsoul

Marketing

PERSPEKTIVA




i dok čitam svoje pjesme ...



Image and video hosting by TinyPic
slika: digital artist


napisano 19.02.2008. u 18:11h

na portalu Iskrica weblog, a iz 1. zbirke "SJENA DUŠE"


http://iskrica.tportal.hr/weblogs/post.php?web=1461&log=226193

i 22.12.2009. objavljeno na portalu Magicus

http://www.magicus.info/hr/magicus/tekst.php?id=36415

Ovo toplo ljetno sunce daleko odnosi moje osmijehe u dno dana što izmiče, još sam vidljiva u tvojim očima, a nevidljiva sebi.

Iskustvo nas čini opreznima, a ljubav slobodnima, završila sam posljednje ratove, ispucala posljednje bitke sama sa sobom, sad nastupa vrijeme pročišćenja duše, smanjivanja teških tereta zakopanih u pijesku memorije što curi i iscurit će daleko od ovog ljetnog sunca.

Znam koji put vodi do tebe, a znaš li ti pronaći put koji vodi do mene?

Vidjet ćemo… osjećam, ima još dobrote u ljudskom srcu, jer kao razgolićena tajna, dobrota uvijek pokaže svoje lice kad je najslabija, osjećam to, jer vjerujem i trajem u ovom vremenu i prostoru ovog plavog globusa što se vrti malo brže, nego jučer.

Imam tisuću pitanja, nemam odgovore, neka odgovori dolete polako, kao lagani sumrak, milostiv i neka me zagrli, da bih u vrelini tog zagrljaja zadrhtala kao nikad do sad.

Nad njegovim usnama leluja moj dah i okreće se u smjeru mora gdje nam se objavljuje nova zora, a čaša vina je za ovu lijepu večer i neka se sve buduće noći ugledaju na ovu noć kad se osjaćam tako dobro.


Image and video hosting by TinyPic

http://www.digitalne-knjige.com/varga.php

http://zajednoprotivplagijata.blog.hr/

Image and video hosting by TinyPic

ISBN zapis dostupan u računalnom katalogu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu pod brojem

ISBN 978-953-7673-60-4

Sva autorska prava pridržana.

Ni jedan dio ove knjige ne smije se reproducirati ni prenositi ni u kakvom obliku niti ikakvim sredstvima elektroničkim ili mehaničkim, fotokopiranjem, snimanjem ili umnažanjem u bilo kojem informatičkom sustavu za pohranjivanje i korištenje bez prethodne suglasnosti vlasnika prava.


"I'm an undying mystery. Even if I share pieces of my thoughts, you'll never be able to guess my next move because I do everything in silence." ~ Unknown Author

this poem is another pearl from my life sretan

Image and video hosting by TinyPic



Post je objavljen 28.07.2016. u 19:27 sati.