Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apartmaniistra

Marketing

Hotel za poslovne, ali i leisure goste

U zagrebačkom trgovačko-poslovnom centru Green Gold potkraj godine svoja bi vrata trebao otvoriti Double Tree by Hilton, jedan od šest brendova hotelske grupacije Hilton Worldwide. To će biti deseti hotel poznate svjetske hotelske korporacije otvoren ove godine u Europi. Prošle godine otvoreno ih je 28, a u tri prethodne godine čak 48 pa Hilton Worldwide u Europi upravlja sa 233 hotela s više od 55.000 soba i 25.000 zaposlenih u 31 zemlji. Od toga broja pod brendom Double Tree by Hilton posluju 34 hotela.

Prodaja je počela, prije svega kontaktiramo domaće kompanije, a zagrebački Double Tree by Hilton uvršten je u promotivne materijale Hilton Worldwidea. Zasad primamo nekretnine oglasnik rezervacije za smještaj od 1. siječnja sljedeće godine. Bude li se sve odvijalo po planu, otvorit ćemo i prosinac za prodaju. U prodaji ćemo koristiti sve distribucijske kanale Hilton Worldwidea koji su nam na raspolaganju, kaže direktorica zagrebačkog hotela Karin van den Berg.

Na primjer,tijekom siječnja svake godine nudimo gostima popuste za sve svoje hotele ako već početkom godine rezerviraju smještaj za bilo koji termin u godini. Popusti ovise o datumu i kategoriji sobe, a iznose između 30 i 50 posto. Osim rane rezervacije i prodaje, cilj je takvih akcija promovirati hotele i destinacije u kojima se objekti nalaze.

Post je objavljen 10.09.2012. u 10:41 sati.