Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dzidzeraj

Marketing

Dugo me nema...

Dugo me nema na ovim stranicama, na ovom mjestu koje služi mom izražavanju i komentiranju, na kojem sam pokušala pretočiti moj život, razmišljanja i općenito sitnice koje život znače....dugo me nema na mom džidžeraju...
Zašto?
Nemam više što za reći, nisam inspirirana, nemam komentara za ništa, ne muči me ništa, nije mi do ničega stalo, nisam od volje ili jednostavno trebam time-out...?....Sve sam rekla što sam htjela o nečemu što me mučilo i što sam imala potrebu izbaciti, sve sam rekla o nekome ili općenito o svima koji su mi bliski, sve sam rekla o stvarima koje me okružuju, koje su dio mene?
Sve sam već opisala i prokomentirala, sve što mi se dešava, a ne dešava mi se baš puno toga....sve se već odvrtilo po nekoliko puta, sve se ponavlja u ciklusima, život se vrti u krug, neriješene stvari se pojavljuju ponovno, želje i potrebe ostaju u zraku i periodično dobivaju na snazi, sve se vraća... pa bih se samo ponavljala?
Jesam li loše volje, depresivna, melankolična, prazna i potištena ili sam samo odlutala iz neke svoje putanje, malo promijenila smer i malo drukčije preusmjerila svoju energiju, možda malo izgubila energiju pa se trebam vratiti na pravu stazu, put napretka i sreće....jesam li rekla sve što sam htjela i jednostavno nemam više ništa za podijeliti sa vama?
Jesam li završila izražavati na ovaj način svoj džidžeraj života ili je to samo faza u kojoj me nema ovdje, nego sam sama sa sobom sa svojim mislima i željama, a vrijeme će pokazati da li je ovaj ovdje džidžeraj dio mene koji će ostati i koji će biti javan i dostupan....ili je džidžeraj samo moj, i ostaje samo moj....početak i kraj....i ne trebam ga više dijeliti sa nikim?
Pokazati će vrijeme...kao i sve u životu...možda kad se zavrti novi ciklus u meni i inspirira me željom da podijelim sa svima ono što imam za reći....i kada se džidžeraj života malo napuni i zašareni....sada je nekako blijed i pospan...
Puštam ga da malo odmori......


Post je objavljen 08.09.2012. u 10:53 sati.