Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/budan

Marketing

MAITREJA I NJEGOV SVJETLOSNI BLAGOSLOV



MOJ SUSRET SA PATULJKOM
(2) MAITREJA i svjetlosni blagoslov!

Novembra 1977. Maitreja je u svojem priopćenju javnosti prenio sljedeće: "Svi oni koji traže znamenja, oni će i naći."

MAITREJA i svjetlosni blagoslov!







Novembra 1977. Maitreja je u svojem priopćenju javnosti prenio sljedeće: "Svi oni koji traže znamenja, oni će i naći."



Od tada na dalje svijet je preplavilo bezbroj čudesnih pojava: prikazanja, svjetlosnih križeva, izvora ozdravljujuće vode, zaplakanih kipova i ikona.



Maja 1988. je Maitrejev djelatnik Share International izjavio: "Bezbroj znamenja Maitrejeve prisutnosti u svijetu će sve više biti prisutnije. Maitreja namjerava svijet preplaviti s događanjima koje um nikako ne može pojmiti.



Majstori se ljudima prikazuju, da bi ih nadahnuli, usmjerili ili podučili, poneke ozdravili ili poboljšali njihovo raspoloženje. Majstori su mnogo puta anđeli, koji u teškim nesrećama,prirodnim katastrofama ili ratovi, ljudima spašavaju živote.



Majstori se ljudima prikazuju u misaonim oblicima, kao osobe, koje su oni vidjeli sasvim istinite i preko kojih Majstori mogu izraziti svoje misli. Mogu se koristiti stvarnim osobama u posebnim trenucima, tako da djeluju uvjerljivo za tu prigodu.



Fotografija je snimljena na jednom predavanju u Modernoj galeriji u Rijeci, 10.03.1996. godine. Na fotografiji je Marko Pogačnik a sasvim desno u pozadini stojim ja i moja malenkost. S ove vremenske distance pitam se, dali je to istinito, dali se dogodio Maitrejin svjetlosni blagoslov?

Za mene ostat će nerazjašnjenom enigmom?!



http://www.magicus.info/hr/magicus/tekst.php?id=84701






-----------------



lp, boro




Post je objavljen 08.09.2012. u 08:12 sati.