Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nekretnineistra11

Marketing

Rasprodati stanovi u Porto Montenegru

Ili je kriza neke zaobišla, ili se za luksuz uvijek nađe novca.To su dva moguća odgovora na pitanje kako se u najatraktivnijoj crnogorskoj marini, Porto Montenegro u Tivtu, stanovi uveliko prodaju i do nevjerovatnih 9.000 eura po kvadratnom metru.
"Mi trenutno raspolažemo sa 125 stanova, rezidencijalnih jedinica od kojih su gotovo svi, na naše zadovoljstvo, prodati. Ostalo je dva ili tri koji su na tržištu, ali koji će vrlo brzo naći svoje kupce", kazao je Danilo Kalezić iz Porto Montenegra za Al Jazeeru.

Novinarka Al Jazeere Milica Marinović apartmani Istra, koja je posjetila Porto Montenegro, navodi da je za one koji su za stan na ovoj lokaciji spremni da plate i nekoliko miliona eura "cijena od 150.000 hiljada eura, koliko košta godišnji vez za jahtu dugačku preko 100 metara, prava je sitnica".

"Svih 250 mjesta u marini zauzeti su, a planira se izgradnja još 380. Investitori se nadaju da će manje cijene veza i gorivo oslobođeno poreza i carina privući jedrilice na crnogorsku obalu", navodi Marinović.

Post je objavljen 07.09.2012. u 07:56 sati.