Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/paziovo

Marketing

Servis plinskih bojlera u ovlaštenom Vaillant servisu!

Spavajte sigurno bez opasnosti od ugljičnog monoksida za 245kn

Ponuda uključuje:
- servis Vaillant bojlera
- Servis u prosjeku traje 60 min, ovisno o vrsti bojlera
- Servis se obavlja u Vašem stanu
- Uključena besplatna dostava odnosi se na Grad Zagreb, no ponudu je moguće iskoristiti i u Samoboru, Velikoj Gorici, Zaprešiću i Sesvetama uz nadoplatu za dostavu koju korisnik plaća prilikom preuzimanja
- Ponuda dana najnovije ponude može se iskoristiti do 6.11.2012.
- Cijena dostave izvan Grada Zagreba ovisi o udaljenosti i možete je saznati na upit

Servis uključuje dolazak na lokaciju (Zagreb), pražnjenje vode iz spremnika, rastavljanje uređaja te mehaničko čišćenje plamenika izmjenjivača. Uključeni su i kontrola te regulacija tlaka espanzione posude, sastavljanje uređaja, punjenje vodom, odzračivanje i mjerenje povratnih plinova, odzračivanje radijatora, zamjena svih brtvi na bojleru, puštanje u rad i kontrola učinkovitosti i funkcionalnosti uređaja.



Opasnosti od ugljičnog monoksida su velike za Vas, Vašu obitelj i Vaše susjede. Najveći problem je detekcija plina, bez boje, mirisa i okusa. Ugljični monoksid ima sposobnost brzog vezivanja za hemoglobin u krvi i zato je i izloženost vrlo maloj koncentraciji opasna, a nekad čak smrtonosna. Osobe koje su izložene njegovom djelovanju gube mišićnu snagu i ne mogu se kretati iako su svjesne da nešto nije u redu.

Post je objavljen 07.09.2012. u 06:24 sati.