Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

ČIME SE ONI U DNEVNIM VIJESTIMA BAVE?



ZEMLJA SVE VIŠE TONE

Zločinci upravljaju sa Hrvatskom.

-------------------------------------------------

Jugokomunistički zločini nakon završetka Drugog svjetskog rata
Jugokomunistički zločini nakon završetka Drugog svjetskog rata ili Partizanski zločini nakon završetka Drugog svjetskog rata označavaju niz zločina genocidarnog razmjera nad zarobljenim Hrvatima, Muslimanima, Slovencima, Srbima i pripadnicima drugih naroda bivše Jugoslavije od strane totalitarnog režima pod Titovim vrhovnim zapovjedništvom.
Bez suđenja masovno su ubijani vojnici i civili, među kojima je bilo najviše Hrvata ali i brojnih pripadnika drugih naroda iz svih bivših jugoslavenskih republika. Veliki broj intelektualaca, uglednika, državnih službenika bivše NDH i osoba koje su bili nepodobne zbog vjerskog ili nacionalnog opredjeljenja jugokomunisti su oduzeli pravo na život. Jugoslavenska komunistička nomenklatura desetlječima je skrivala i relativizirala svoje strašne zločine. Javne rasprave i istrage bile su zabranjene. Na području Slovenije evidentirano je preko 600 masovnih prikrivenih grobišta različite veličine s preko 100 tisuća ubijenih ljudi a u Hrvatskoj preko 900 s mogućih 90.000 žrtava.
U poraću je ubijeno i više od 50.000 pripadnika njemačke manjine.
Pobjednički komunistički partizani smatrali su paušalno protukomuniste kolaboracioniste, s kojima se po završetku rata moglo po volji postupati. Ćinjenicu da su protukomunističke izbjeglice bile žrtve komunističkog partizanskog nasilja (Jugoslavenske armije) sve do raspada Jugoslavije službena državna strana je nijekala. .
Procesom demokratizacije i osamostaljenja Hrvatske i Slovenije bio je popraćen raspravom o pomirbi, kojom je bio razbijen titoistički tabu koji je prešućivao zločine titoizma i štitio Titove zločince. Iako nije došlo do njihove osude, ipak je ponekim miroljubljivim gestama prije svega misama ili komemoracijama postignuta osnovna suglasnost u osudi titoističkih pokolja ratnih zarobljenika i civila.
Raspadom Jugoslavije i nakon sto je režim izgubio svaki legitimitet dobila su na snazi kazivanja o vlastitom identitetu njegovana i inozmstvu u izbjegličkim krugovima.

-------------------------------------
HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
BRANKO STOJKOVIĆ
————————————–
Adresa: Đurđevačka cesta 159
Bjelovar /
HRVATSKA / CROATIA
Kućni telefon: 00 385 433 520
Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,
092/1870486
Žiro-račun: 2340009-1100203086
Privredna banka Zagreb
http://crostojkovic1958.blog.hr
brankostojkovic152@yahoo.com

URED: Masarykova 8
http://istinazanarod.blog.hr
www.crostojkovic1958.blog.ru
--------------------------------------


Post je objavljen 06.09.2012. u 19:57 sati.