Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/budan

Marketing

Masonski prorok

MASONSKI PROROK

Nevjerojatno: Sotonist koji je isplanirao sva tri svjetska rata


Piše: mpu
Američki general Albert Pike imao je 1871. godine viziju u kojoj je predvidio budućnost svijeta. Njegovo pismo sadrži detaljne planove o tri svjetska rata koja su "neophodna da bi se ostvario novi svjetski poredak“ rekao je Pike.

Nova teorija: Masonske elite ex-Jugoslavije kreatori su rata u Hrvatskoj i Bosni

Albert Pike (29.12.1809 - 2.4.1891), američki general koji se u građanskom ratu borio na strani Konfederacije, napisao je prije 140 godina zapanjujući dokument!

On je 15. kolovoza 1871. imao viziju, koju je zatim u pismu prepričao svom prijatelju. Ovo pismo sadrži detaljne planove o tri svjetska rata koja su "neophodna da bi se ostvario novi svjetski poredak“ rekao je Pike.
U pismu je detaljno opisan tijek sva tri svjetska sukoba, iako Pike nije mogao imati uvid u te detalje.
Prvi svjetski rat

Prvi svjetski rat, po Pikeu, mora se dogoditi da bi Iluminati srušili vlast cara u Rusiji i od te zemlje načinili tvrđavu ateizma i komunizma. Sukob će agenti Iluminata stvoriti između britanske imperije i germanskih imperija. Na kraju rata komunizam će biti uspostavljen u mnogim zemljama kako bi se uništile druge vlade i oslabile religije.

Preko svog suradnika Otta von Bismarcka, vođe tadašnje Njemačke, Pike je dugo pripremao teren za stvaranje uvjeta za Prvi svjetski rat, a njihovi napori kulminirali su 1914. godine, kad je atentat na nadvojvodu Franza Ferdinanda u Sarajevu iskorišten kao povod za pokretanje sukoba.
Drugi svjetski rat


- Drugi svjetski rat se mora pokrenuti poticanjem sukoba između fašista i političkih cionista - tvrdio je general.
- Ovaj rat mora se tako voditi da nacizam bude uništen, a da cionizam ostane dovoljno jak da se osnuje nezavisna država Izraela u Palestini. Nakon Drugog svjetskog rata komunizam mora biti dovoljno jak da bi se suprotstavio kršćanstvu, koje će onda biti pod kontrolom dok ne dođe vrijeme za konačnu društvenu kataklizmu - pisao je Pike.

Na konferenciji u Potsdamu 1945. godine, Truman i Churchill su veliki dio Europe jednostavno predali SSSR.

Treći svjetski rat
- Treći svjetski rat mora se napraviti tako da se iskoriste razlike među političkim cionistima i vođama islamskog svijeta. Islam i Cionizam trebaju uništiti jedno drugo. Tada će se druge nacije, podijeljene po ovom pitanju, morati boriti do potpune fizičke, moralne, duhovne i ekonomske iscrpljenosti. Tada ćemo u svijet pustiti nihiliste i ateiste i napravit ćemo društvenu kataklizmu koja će svima pokazati efekt apsolutnog ateizma.

Onda će svuda građani istrijebiti te uništitelje civilizacije i, žudeći za idealom, pronaći će pravo svjetlo kroz univerzalnu manifestaciju čistog učenja Lucifera. Ova manifestacija će uslijediti nakon uništenja kršćanstva i ateizma, koji će nestati u isto vrijeme - pisao je Pike u svom planu za vladanje svijetom.

Tko je Albert Pike?

Pike je rođen 1809. godine u Bostonu, završio je Harvard, a kasnije je kao general služio u južnjačkoj vojsci u američkom građanskom ratu.

Tečno je govorio 16 jezika, a bio je veliki vođa masonskog pokreta u SAD sve do svoje smrti 1891. godine. Krajem šezdesetih godina bio je glavni vođa Ku Klux Klana.

Bio je sotonist i bavio se okultnim ritualima, prizivajući, kako je pisao, i samog Lucifera. Bio je vođa sotonističke grupe poznate pod nazivom Red paladijuma, osnovane u Parizu 1737. godine.

Tko su Iluminati?

Iluminati je naziv za zavjereničku organizaciju koja postoji od 18. stoljeća s ciljem da kontrolira događaje na planeti kako bi mijenjala povijest u skladu sa svojim vizijama.
Iluminati kontrolu postižu preko svojih agenata, koji upravljaju odlukama korporacija i vlada. Cilj akcija Iluminata je uspostavljanje novog svjetskog poretka.

Pokret je, pod imenom Red prefektibilista, osnovao Adam Weishaupt 1. svibnja 1776. godine. Naziv Iluminati znači "prosvijetljeni“. nakon reforme u 19. stoljeću Iluminati su postali tajno društvo, kao tajna organizacija unutar masonerije.

---------------------------

lp, boro

http://budan.blog.hr/


Post je objavljen 05.09.2012. u 08:21 sati.