Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/opcinaslivno

Marketing

Postovani "Zorane"- turističko mjesto Duboka.hr

-Ovoj vladi najvazniji su njezini zaposlenici, znaci oni u javnim sluzbama i poduzecima, te umirovljenici (svi).Za radnike u privatnom sektoru, kao ni za privatne firme uopce ih nije briga. Tvoj poslodavac po zakonu prvo MORA platiti drzavi, pa ako nesto ostane onda tebi.
-ŠIPAK-


Poslovanje firme kosta, jako puno kosta jer firme placaju sk
uplju struju i plin. Placaju stotine drugih nameta koji im isisavaju novac za place i daljnje poslovanje. Kada na to dodamo da MORAJU platiti PDV neovisno o tome sto im racun nije placen onda su u jos goroj poziciji.
-SKOČI TEMPERATURA-


Vani se to vrlo jednostavno rjesava - otkaz. Pogotovo u Americi.
A sto se tice tvojih dugovanja, za to nikoga nije briga, ni kod nas ni vani. HRT je uredno poskupio iako se pretplata odredjuje s obzirom na prosjecnu placu. Evo, u Hrvatskoj vecina ljudi zivi na racun drzave i ima duplo vise place nego u privatnom sektoru. Jos zalosnije je sto ju MORAMO placati iako iz dana u dan dolazi na vidjelo kako se nas novac pljacka i stavlja u tudje dzepove! U slucaju da dignes glas, drzava ce te prva smirit pendrekom.Sjeti se da kada je Jadranka dizala PDV, pa kada ga je Linic dizao da su molili firme da ne podizu cijene. Znas tko je prvi dignuo cijene? Drzavne firme!
Ne znam kako vi narode, ali meni je potpuno jasno tko smo i sto smo, te cemu narod sluzi u ovoj zemlji.
-Danas pristigao mejl a ja;
- doradio i objavio. Majčica.
-Objavljeno, uslast,dobar tek, 2012.g.


Post je objavljen 03.09.2012. u 16:33 sati.