Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/notbad

Marketing

sve jednom dođe na svoje :)

heeevo mene u Hvaru na kavici. sama samcata. Moja najdraža mi dolazi sutra i vjerujem da će iduća tjedna bit jedna od boljih u mom životu. Nevjerojatno je kako sam uspjela progurat se u ovakvo nešto, koliko sreće imam da takvo nešto dobijem. Hvar je prekrasan. Čudno je malo što sam na otoku pa ne mogu otići u neki grad ili nešto kad god mi se prohtije al u redu, preživjet ću ;)
Nisam nesigurna, sve je tako nekako na mjestu. Ne razmišljam kao kad sam bila doma.. sve je nekako jednostavnije. I dalje se ne osjećam onako oduševljeno i ispunjeno, ali je jednostavno mirno. Bježim od realnosti, znam to. Radim to potpuno svjesno ali jednako tako mislim da to i zaslužujem.
Nisam bila posebno dobra ili vrijedna ove godine već jednostavno, ne znam, imam osjećaj kao da mi je ovo neka nagrada za sve do sada.. Odmor mi je u glavi. I još mi dolazi ona!! :)


Image and video hosting by TinyPic

može li bolje od toga? ;)

Vjerojatno neću pisati u iduća tri tjedna, ovo je danas jer sam još sama. Tako jedva čekam da mi ona dođe i da se ona napokon odmori od svog mozga i da uživa na moru kako spada. Volim ju, tako jako. Prva je osoba koja mi je pala na pamet kada sam dobila priliku da nekoga svoga ovdje pozovem. Ako netko to zaslužuje, to je ona.

Idem i dalje uživati u divnom pogledu, odmarati a kasnije van, kao i svaku sljedeću večer.

so long :*

Post je objavljen 31.08.2012. u 15:02 sati.