Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/severinomajkus

Marketing

PRIOPCENJE:

Takozvana "Hrvatska odvjetnicka komora" ne reagira ni na drasticne mjere prosjeda protiv te organizacije. Pogledajte najnoviju vijest u jucerasnjem izdanju Vecernjeg lista: http://www.vecernji.hr/vijesti/ne-jedem-155-dana-spreman-sam-umrijeti-ne-bude-li-hok-reagirao-clanak-446711 . Zrtva Ante Vrankovic strajka gladu vec duze od 5 mjeseci i izgubio je na tjelesnoj tezini vise od 50 kg, a puls mu je pao s 80 na 37 otkucaja u minuti tako da mu neposredno prijeti smrt. Sve to ne brine vodstvo "Komore".



Molim procitajte nase nize navedeno priopcenje o relevantnoj problematici Hrvatske, ali vlast ocito nema sluha i ceka da joj Europska unija odgodi clanstvo.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



HRVATSKI

Postovani,



Hrvatska je jedina drzava na svijetu u kojoj je ozakonjena pljacka. Tako je Hrvatski sabor davne 1994. god. prenio zakonodavne ovlasti na cehovsku udrugu odvjetnika (komoru), a ista je donijela "Odvjetnicke tarife" koje su deseterostruko vece (za imovinsko pravne sporove) od naknada u pojedinim bogatim zemaljama EU-a. Nema sumnje radi se o organiziranoj pljacki i devastaciji pravosuda, sto je imalo za posljedicu masovno krsenje ljudskih prava zbog dugotrajnost postupaka i unistavanje gospodarstva u Hrvatskoj. Vise o tome u aktualnom Izvijescu na http://jurpro.hr/izvjesce-lang=hr.html, tocka 2.

Peticijom trazimo od Vlade, Sabora i medjunarodnih institucija hitnu promjenu postojeceg stanja, a Vas molimo da Peticiji date medijsku pozornost. Peticiju je do sada potpisalo 4300 gradana RH, medu njima mnogi uglednici. Detalji na: http://www.gopetition.com/petitions/lawyer-fees-in-croatia/sign.html.



Lijepi pozdrav

JURIS PROTECTA

Zlatko Zeljko, predsjednik

www.juris-protecta.org



Post je objavljen 30.08.2012. u 17:12 sati.