Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shadowofsoul

Marketing

BIJELO JUTRO



... i dok čitam ove pjesme...

Image and video hosting by TinyPic
slika: digital artist

napisano 18.01.2005. u 8:55h | na portalu iskrica weblog, a iz 1. zbirke "SJENA DUŠE"

http://www.iskrica.com/weblogs/post.php?web=1461&log=42332

i 10.10.2009. objavljeno na portalu Magicus

http://www.magicus.info/hr/magicus/tekst.php?id=31712

Pijesak vremena polako istječe i odnosi ovo bijelo jutro hladnog pogleda i dodira, a kao u pustinji života, jedna palma pruža sjenu i kao pjesma oblikuje moj dan u kojeg sam zakoračila snenog pogleda i poluspuštenih trepavica, usne griju promrzle ruke, a oko mene magla vlastitog daha velom obavija pogled što odlazi tebi.

U mislima dodirujem to vječno plavo nebo tvojih očiju, dok ti mirno spavaš i sanjaš neke svoje snove gdje sam možda i ja zalutala, u mislima tisuću pitanja, a odgovora nema.

Zapalila se vatra sa mjerom i bez mjere i ne gasi se, ali tamo na obali sjevernih mora oblaci su se zbližili više, nego mi, ponekad osjetim da zadrhtiš pod mojim prstima... ponekad... i još uvijek moje ime leluja na tvojim usnama, a pod trepavicama čekaju zelene oči, da bi uronile u taj plavi bezdan.

Noćima sam razmišljala i izmišljala sama za sebe scene, pokrete, nastupe i, vjeruj mi, ništa nisam smislila pa neka u novom danu sve potekne i protekne onako kako bi valovi crtali na pješčanoj obali skladne apstrakcije, a ja ću dočekati rađanje te dvije zvijezde.


Image and video hosting by TinyPic

http://www.digitalne-knjige.com/varga.php

https://blog.dnevnik.hr/zajednoprotivplagijata/

Image and video hosting by TinyPic

ISBN zapis dostupan u računalnom katalogu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu pod brojem

ISBN 978-953-7673-60-4

Sva autorska prava pridržana.
Ni jedan dio ove knjige ne smije se reproducirati ni prenositi ni u kakvom obliku niti ikakvim sredstvima elektroničkim ili mehaničkim, fotokopiranjem, snimanjem ili umnažanjem u bilo kojem informatičkom sustavu za pohranjivanje i korištenje bez prethodne suglasnosti vlasnika prava.


Image and video hosting by TinyPic


Post je objavljen 11.10.2016. u 12:29 sati.