Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sweetdailyrandom

Marketing

x above all that is random x

Dakle, blogeri, ništa se naročito bitno vrijedno isticanja ne događa u mom trenutno sjebanom malom životu pa vam slijedi porcija random umotvorina. Kome se ne da čitati, definitivno ga razumijem. I ja ponekad poželim isključiti svoje misli.

bic<3
Imam novi, rođendanski bicikl. Dobio je i ime, po mojoj legici. Opirala sam se tome, ali nema s njom koristi. Očito smo svi mi glazbenici preveliki retardi. Dašak sreće u svemu ovome. Sad se mogu svugdje furat sama. Jej<3

glupačo.
Shvatila sam da imam fetiš na mlađe dečke. To nije dobro. Oni su balavi, neodgovorni i djetinjasti i nezreli. Upravo me jedan takav natjerao da se pozdravim sa stabilnim emocijama na neko vrijeme. Čestitam si.

Liaaaaam, you dirty little turtlecerek
Ljubavi najbolja sretan rooođendan da nastaviš bit tako savršen i imat tako lijepu kosu i rasturat prve stihove svake pjesme i OMG KEEP CALM AND LIAM PAYNE IS TURNING 19 A A A AAA A<33333333333333

Image and video hosting by TinyPic

nokia, connecting people
znači, samo sam ja dovoljno inteligentna da odem na kavu i polijem mobitel vodom. Nepovratno je mrtav. Kartica je crkla. Ode moj broj:((

I don't wanna live on this planet anymore.
znači, prekineš s dečkom i cijeli jebeni fejs ti piše po zidu "OMFGGGGGG ZAŠTO,KAKO,KADA?!"
da, ziher ću vam svoje osobne stvari pisat javno po šugavom zidu. Fuck off.
I da, svakom tko je lajkao promjenjeni status veze, bez obzira što ovo ne možete vidjet, identična poruka - umri!headbang (btw, da preduhitrim pametne komentare, nije bila moja ideja da se to stavi, i obrisala sam tu šugu, ali nažalost samo sa povijesti timelinea. I dalje se pojavljivalo na naslovnicama,vjerojatno da ispuni dan noliferima.)

my precious!
okej, znam da tebi nije danas rođendan, ali imala sam potrebu i tebi izjavit ljubav. Lou!<3

Image and video hosting by TinyPic

još jedna lijepa poruka.
također, svim dečkima koji su se upustili u "ajmo zbarit curu, koja je jadna utučena zbog prekida, fintama kako je divna, a on je kreten" operaciju; koja ste vi šuga od ljudi. Nisu prošla puna 3 dana.

dobra sam.
znači za 2 dana mi je mjesec dana druškanja s vama na ovom blogu. Wow. Obično ih gasim nakon 2,3 posta, ovo je već nešto. Nadajmo se da će potrajat:)

Valjda mi se više ne da. Sviđa mi se ovakav post, napisat ću ga s vremena na vrijeme.
U težnji da promjenim statistiku u vremenu pisanja postova na ponoćne, glupom blog editoru evo još jedan ponoćni post:)

xoxo.


Post je objavljen 28.08.2012. u 23:54 sati.