Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

NEKA MILORAD PUPOVAC SKINE SLIKU ČETNIKA JOVANA RAŠKOVIĆA IZ SVOG KABINETA U SABORU RH



PUPOVCA OPTUŽUJU I NJEGOVI SRBI U HRVATSKOJ:

On je godinama vladajuće ucjenjivao riječima "dajte mi novac za ovo ili mi napravite ono, a ja ću u Bruxellesu pričati lijepo o vašem odnosu prema manjinama u Hrvatskoj.

Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović i Milorad Pupovac u Bjelovaru, u parku "Borik" su 08. prosinca 2010. godine svečano otkrili partizanski spomenik „Poziv na ustanak“ autora Vojina Bakića.

Tom prilikom sam i ja došao (ne pozvan) na tu manifestaciju. S namjerom da baš vidim tko će tu doći i što će pričati. Nije bilo ni 50-tak ljudi nazočnih ukupno sa svim novinarima. Tom prigodom sam iskoristio da se vidim sa Miloradom Pupovcem, kojega sam pozvao na gradsko groblje "Borik" koje se nalazi nadomak parka "Borik."

Njegov saborski vozač upitao ga je kuda ide, Pupovac mu je rekao da ga pričeka kod ulaznih vrata od groblja - da će brzo samo da nešto vidi. Odveo sam Pupovca u ALEJU 13/II i pokazao mu grobišta, odnosno humke sa nabacanom zemljom. Gotovo bez obilježja i križeva ... Rekao sam mu: ako se vi zalažete za Srbe, onda nešto poduzmite za ovih 100 tajno sahranjenih na ovom groblju. Milorad Pupovac je žalosno sve promatrao, vidio sam mu u očima suze,.., a glas mu je podrhtavao. Ubrzo smo se rastali. Od tog događaja je prošlo godinu i pol dana, ali Pupovac za svoje "mrtve srbe" koji su stradali u ratu 1991.-1995., nije ništa pod-uzeo.

---------------------------------------
Vođa pokreta ŠTIT
(Predsjednik Udruge za ljudska prava)
BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
00 385 (0) 95 814 82 90
CROATIA / BJELOVAR
brankostojkovic152@yahoo.com
---------------------------------------



Post je objavljen 26.08.2012. u 20:39 sati.