Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nk-bilo

Marketing

Sezona 2011/12

Jedna od najboljih sezona NK Bila u novijoj povijesti, prvi dio sezone na odličnom trećem mjestu s impresivnim domaćinskim rezultatima bez ijednog poraza. Drugi dio malo lošiji, nekoliko blijedih izdanja te lagani pad forme rezultirao je konačnim petim mjestom na tablici I. ŽNL BBŽ-a, što je i dalje odličan rezultat.

U konačnici svi su zadovoljni, pristup igri je bio na vrlo visokoj razini, odaziv na treninge nešto lošiji pri kraju sezone, ali ne možemo ne istaknuti da su za malo lošije proljetne rezultate zaslužne i ozljede koje su nas uistinu desetkovale.

Trener Kranjčević je zadovoljan i ponosan, uprava je zadovoljna, predsjednik Pali zadovoljan, ali i svjestan da su ozljede i neke druge stvari pokvarile moguće iznenađenje, koje nitko osim nas nije očekivao. U svakom slučaju sezona je završena imali smo priliku, nismo je iskoristili, Dinamo je opet prvak, a mi smo pali u finišu. Kreće nova sezona u kojoj se moramo još više potruditi, jer je stvoren jedan renome koji se sada mora održavati.

Nema više sumnje da je NK Bilo postao jedan od kvalitetnijih i uređenijih klubova u županiji koji kontinuirano ostvaruje vrlo dobre rezultate te podiže svoj rejting.

Post je objavljen 25.08.2012. u 14:50 sati.