Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

UČINILA JE MNOGA KAZNENA DJELA I SAD OPET ŽELI BITI NAČELNICA



MARIJA GALIĆ JAVILA SE JE NA NATJEČAJ ZA NAČELNICU POLICIJSKE UPRAVE BJELOVARSKO - BILOGORSKE, ONA JE UČINILA TOLIKO ŠTETE I DRŽAVI I GRAĐANIMA - TKO BI JE VIŠE IZABRAO NA TAKO VAŽNU I ODGOVORNU FUNKCIJU.

Koliko je samo puta zloupotrijebila svoje ovlasti i službu. Velika je sramota to što je radila u policiji. Krajnje je kršila ljudska prava i građanske slobode. Kao načelnica nije smjela tako postupati. Galićka se je bavila proganjanjem ne istomišljenika i montiranim procesima, zbog toga je zaradila nekoliko kaznenih prijava. Ona je štitila svoje stranačke kolege iz HDZ-a koji su se bavili s kriminalima. Zbog takvih osoba kao što je Marija Galić naše društvo došlo je u kolaps i teški kaos.

Čuvam mnogu dokumentaciju i novinske članke o aferama M. Galić, te svi ti materijali mogu poslužiti i posvjedočiti o ovome što ja ovdje govorim. Mnoga kaznena djela su ostala ne riješena zbog njenog ne znanja i ne stručnosti. Galić ne samo što je loša policijska službenica, nego je i pristrana... Svojim ponašanjem je srušila u mnogo čemu ugled policije.

---------------------------------------
Vođa pokreta ŠTIT
BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
00 385 (0) 95 814 82 90
CROATIA / BJELOVAR
brankostojkovic152@yahoo.com
--------------------------------------



Post je objavljen 23.08.2012. u 23:42 sati.