Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/krule

Marketing

Jebo nas onaj ko nam dade državu da njome upravljamo

Kad god upalim tevejac, ovih dana, naletim samo na 3 stvari. Prva su reklame za deterdžent... druga stvar je Radimir Čačić... i treća su senzacionalne vijesti da će na jesen hrana poskupiti zbog ovogodišnje suše. Eto ga majko, već sad znamo da smo najebali na jesen a sad nam je kao dobro... sad kao nismo najebali. Interesantna mi je ta najava poskupljenja hrane... ono... najavljuju da će hrana poskupiti a vidi joj cijene sad!? Zadnjih godina hrana nikad skuplja u povijesti nije bila... a onda se nađe još netko pametan pa nam najavi na jesen poskupljenje hrane. To je ka da mi kroz otvor na guzici netko natrpa 5 cigli... pa me onda straši da će mi staviti i žlicu maltera ako ne budem dobar! EL nije tako? Što me strašiš jebenim poskupljenjem hrane kad već sad zelenu salatu kupujem na način, ka kad kobac kruži oko kokošinjca pa pikira kokoš, e tako i ja... kružim, samo za razliku od kobca koji pikira najveću kokoš, ja pikiram najmanju glavicu zelene salate... jer ista košta ka da je ona jela kokoš a ne kokoš nju. Evo ti cijene kruha. Pšenica je nešto čega imamo (čak i izvozimo) al kruh košta ka da nam pšenicu dabrovi u kantama nose iz Japana. Jel za cijenu kruha kriva suša? - NIJE... al eto i on košta ka da na nebu sijaju najmanje 4 Sunca i to svako za duplo veće od prethodnog. Hrana poskupiti zbog suše? - Teraj u pičku maternu. Lažu i petljaju na svakom koraku. Po cijenama kojima nas peglaju ovih godina, ispada da smo kakva jebena afrička zemlja... a ne mediteranska. Svake jebene godine spominju tu sušu. Hrvatska je 5ta zemlja u Europi po bogatstvu VODE... a od sve te silne vodurine što imamo, navodnjavamo 0,46% poljeprivrednog zemljišta (daaa da... dobro čitate, 0,46 %). Pičkat materna, ovi na Mars spuštaju robota, a mi ni zemlju navodnjavati ne znamo. Sve vrvi od stručnjaka, a nitko ne zna kako navodnit polje. Glavno da pred kraj 8og mjeseca papak izađe na tevejcu, i to deblji za 15 kila jer se ubijao od janjetine i brancina negdje na obali Jadranskog mora, pa najavi poskupljenje hrane zbog suše... o pičkat materna debilna, nesposobna, uhljebljeno nepoduzetnička. Jebena Albanija kojoj smo se 80-tih smijali, navodnjava 54% svog poljeprivrednog zemljišta... Italija 24 %... Bugarska i Rumunjska oko 20 %... a onda dolazi zemlja sa najviše pametnih ljudi, Hrvatska, sa 0,46 % poljeprivrednog zemljišta koje se navodnjava. Jebem ti silnu pamet da ti jebem. Jebalo majku, više pop, poslije mise ima alkohola u krvi neg što mi navodnjavamo zemljišta - 0,46. Eto... aj reci da sve skupa nije jadno? Ja ne znam, jesmo li mi jedan od najdebilnijih naroda na svijetu... ako i nismo, tako se ponašamo. To vam je sve skupa, ka da sjediš na punom bunaru i vičeš da si žedan. Moj ćaća bi reka - "Ovog nema ni u pički maternoj!"

Kad vidim Radimira Čačića, zvanog Šumaher, na tevejcu... puna mu usta projekata. Mi smo najprojektnija zemlja u ovom dijelu svijeta. Ovaj nema projekta kojeg nije najavio... od povećanja populacije jaglaca do sondiranja Mjeseca i izgradnje apartmana na istom. Daj ga pogledaj. Svaki put kad ga vidim na tevejcu, nosa sa sobom 2 ipo tone A4 papira... koji je sudeć po do sad ostvarenom, samo bijel... prazan. I nije mu loše. Već ga vidim u jutro kad ide na posao:

- Ženo, de mi majke ti, dodaj ona 3 bunta papira sa stola!
- Koje bunteve... ima ih 54?
- Bilo koja 3, ionako su to sve prazni papiri.
- Pa što će ti prazni papiri!?!?
- Pa kad ih nosim pod rukom, izgledam ka da radim! Nego daj mi i ključeve od auta dodaj.
- Evo ti ključevi od auta... oćeš i ciglu ponjeti sa sobom?
- Kakvu ciglu?
- Pa ciglu... za na papučicu gasa!



Aj sad reci jel serem!?

Što se tiče Sunca i suše... ja se ne sjećam da je prije 3 godine hrana pojeftinila jer je bila dobra godina i bilo je i kiše i sunca i svega. Nama je jednostavno isti kurac... dal pržilo sunce... dal bila kiša... dal pšenica rasla 12 metara u zrak... il uopće ne narasla... dal krastavci bili veličine Čobankovića... il nebili nikakve veličine... nama je uvijek isti kurac. Cijena hrane će ove jeseni poskupiti ka što je svake jeseni poskupila u zadnjih 10 godina. Ako ništa, trebali bi se prijaviti na svjetsko prvenstvo u projektima... tu bi definitivno osvojili zlatnu medalju... a onda bi imali priliku dočekati našu zlatnu ekipu na trgu Bana Jelačića i prirediti im svečani doček... jer mi smo ipak svjetski prvaci u projektima... neostvarenim, naravno.

Jebo nas onaj ko nam dade državu da njome upravljamo.

Post "Jebo nas onaj ko nam dade drzavu da njome upravljamo":
  
pollcode.com free polls 



Post je objavljen 18.08.2012. u 08:58 sati.