Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Ustajte zemaljsko roblje

Prespavao sam i rat, a da ne bi ove svakodnevne bojne. Loše su ga izrežirali pa je bio dosadan i ispod svakog nivoa. Koštao me najboljeg prijatelja ali to nisam mogao spriječiti. Suci često stoje iza loših igrača.
Godinama sam proučavao odnos dvije sestre starije Christiane i mlađe Gudrun Ensslin. Gudrun je izgubila svaku iluziju o mogućnosti mijenjanja neljudskog sustava iznutra i krenula u rat protiv njega. Njezina sestra Christiane je pak uz Rudija Dutschkea krenula kroz rat unutar institucija sustava. Naoko je dobila, Zeleni su u parlamentu, a Gudrun i Rudi su likvidirani, ona bijedu sustava i danas argumentirano razotkriva ali rijetki mogu čitati, slobodni mediji su kontrolirani, a što netko zbori u parlamentu nikog više ne zanima.
Moj pas pokušava potrgati kartonsku ambalažu, ja paučevinaste umove. Drugarica na izborima eksperimentalno iskušava da li su ljudi spremniji prihvatiti barem ljudskije radno okruženje ako im se ponudi. Volio bih jednom vidjeti da Sloboda pobijedi i sve one koji bi nas uvjeravali da su se cijeli život za to borili.
Zaslužio sam taj cerek.







U međuvremenu uživam u izboru hranidbenog mjesta, ne može ni to svatko.







Post je objavljen 17.08.2012. u 08:02 sati.