Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nekretninezadar

Marketing

12 apartmana u Selcu prodaju "Narodne novine"

Javno poduzeće "Narodne novine" ovih je dana oglasilo prodaju 12 apartmana s pripadajućom infrastrukturom u Selcu na Kvarneru. Time se počinju ostvarivati Vladine najave o tome da će sva javna poduzeća natjerati da prodaju sve što nije osnovni biznis tvrtke te da na taj način poboljšaju svoje financijsko stanje i počnu s preustrojem, piše Slobodna Dalmacija.

Predsjednik Uprave "Narodnih novina" Petar Piskač pojasnio je kako nisu željeli osnivati posebnu tvrtku za hotelijerstvo i ugostiteljstvo koja bi vodila objekt u Selcima prodaja stanova Zagreb, već su se odlučili za prodaju. Piskač je istaknuo kako tvrtka nije dobila nikakav pismeni ili usmeni naputak od Vlade da izdvoji odmaralište ili ga proda, no napominje kako je jasno da hotelijerstvo nije djelatnost "Narodnih novina".

Na pitanje hoće li prodaja nekretnine u Selcima, čija veličina iznosi oko tisuću četvornih metara, poboljšati bilancu tvrtke, Piskač je rekao kako 'postoji procjena vrijednosti apartmana od strane ovlaštenog građevinskog vještaka, ali je iznos tajna'.

Post je objavljen 16.08.2012. u 10:35 sati.