Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fantasticus-izazov

Marketing

Počinje novi izazov!

Dobro nam došli u još jedan izazov. Nakon Priča o Lici, Politike i seksa te Ljubavi tajkuna imamo pravu poslasticu za vas. Fantastičnu, naravno. Drukčija i ne može biti kad ju je zakuhao sam Twirl, pobjednik prošlog izazova. Malo smo izmijenili pravila pa vas čeka i nekoliko iznenađenja. Prvo od njih je da smo povećali broj riječi za priče na 600.

U ovom izazovu nema zadane teme, no da ne bi bilo previše jednostavno, Twirl je smislio pravilo 'deset riječi'. Nije vam jasno? Dakle, radi se o tome da ćemo prvo odabrati deset nepovezanih riječi koje ćete morati povezati u smislenu cjelinu, to jest priču. Temu priče ćete sami odabrati po trenutnoj inspiraciji, važno je samo da deset odabranih riječi obvezno ukomponirate u priču.

Deset riječi koje OBVEZNO morate upotrijebiti u priči: novac, štenara, kuharica, dezintegrirajuće, pravda, pustopoljina, promjena, nadžak-baba, zavijati, zgrožena


Podsjećamo vas na pravila:
Priča ne smije sadržavati više od 600 riječi. Sudjelovati u izazovu (a i glasanju) mogu svi blogeri koji do početka ovog izazova imaju blog na Blog.hr domeni s barem tri suvisla posta. Svoju priču (dobro pazite na broj riječi) i obavezno link na svoj blog pošaljite na mail urednik@blog.hr od 13. kolovoza, do 25. kolovoza u ponoć. Kako priče budu pristizale, tim slijedom ćemo ih ovdje objavljivati. Priče koje imaju više od 600 riječi nećemo objaviti, kao i one koje nisu ispoštovale pravilo od deset odabranih riječi.

Autoru najbolje priče, po vašim glasovima, Twirl poklanja SFeraKonsku zbirku – SMAK! u kojoj se nalazi i njegova priča.









Post je objavljen 13.08.2012. u 22:39 sati.