Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/toco1980foto

Marketing

Ako ne želiš da "procuri" - nemoj snimati!

Privatnost je danas vrlo silovan pojam od strane raznih osoba, počevši od raznih dežurnih dušebrižnika, pa do onih koji "drame" čim vide da je netko u njih uperio aparat.

No zanimljivo je to da oni koji najviše drame oko toga kako im netko "narušava privatnost" to narušavanje privatnosti zapravo najviše čine sami - počevši od stavljanja slika sebe i svoje djece (često i u "nezgodnim pozama") na facebook i slične servise, pa do snimanja eksplicitnih kućnih porno-filmova.

Zasigurno nema osobe koja nije čula za slučaj Severine i "curenja" njenog privatnog video uradka. Slične stvari su se slučajno i "slučajno" događale i drugim poznatim osobama, što domaćima, što stranima... I naravno dok se za svo to silno "curenje intime u javnost" najviše krivilo druge (od lopova do bivših ljubavnika), očito nikome nije sinulo da su za takve svari najviše odgovorni upravo oni akteri koji su dotične stvari sami snimili!

Stvar je zapravo vrlo jednostavna - tko ne želi da takve intimne snimke "slučajno" procure u javnost, ili neka se pobrine da odmah nakon snimanja dotične spremi na sigurno mjesto (a to nisu ni kompjuterski disk, ni kamera, ni mobitel!!!), ili jednostavno da takve slike i video materijale - ne snima.

Post je objavljen 13.08.2012. u 00:01 sati.