Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nba

Marketing

2012 LONDON OLYMPICS QUARTERS: Cheap Shots Edition...



RELATED: Nicholas Batum Cheap Shot vs Juan Carlos Navarro


Jeste li gledali barem nešto od četvrtfinala, barem u next day repasažu na HRT-u??
OK nećemo više o kategoriji "ulične borbe" koju su BTW iskusili i naši rukometaši vs Tunis...

Osobno me se najviše dojmila kao-da-je-montirana-za-mix sekvenca u kojoj je Kobe sa ČETIRI uzastopne trice gotovo sam rezultatski odlijepio SAD od Australaca, te odgodio eventualne muke za Petak tj. danas kada će biti super extra mega zanimljivo: Argentina vs SAD, Rusija vs Španjolska. Favorita Nema.

Harden je Igračina, dokazuje sada to i na olimpijskoj pozornici. Onaj Tommahawk je bio strašannnnnn...damnnn!
Osim playa Spursa Pattya Millsa od Australaca obavezno treba zapisati ime Barceloninog 24-godišnjeg ljevorukog krila koje ne pokazuje respekt prema ama baš nikome - Joe Ingles

LeBron 3D? Puno previše hypea, imao je prilično sreće što su šutevi svima ulazili. Svjestan je toga. Ipak Amerima se mora priznati da je nadahnuto izdanje u posljednjoj dionici koliko-toliko podsjetilo na neponovljive izvedbe originalnog Dream Teama od čijeg je povjesnog finala s Hrvatskom u Barceloni sada prošlo točno dva desetljeća!!

Koliko se sjećam upravo je Argentina odigrala najbolju prijateljsku tekmu sa SAD prije početka Olimpijskog turnira. Očekujte bespoštednu bitku za svaki skok, svaku loptu. Argentinci će svoju prednost tražiti uz pomoć zonske obrane.

U tom kontekstu ne zaboravimo spomenuti neizostavnu devizu Olimpizma: "Važno je sudjelovati..." :-)))


Muraya





Post je objavljen 09.08.2012. u 22:59 sati.