Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

MEDIJI U HRVATSKOJ SU ZLOČINAČKE MAŠINERIJE



PROPAGANDA - ZABLUDE I LAŽI
Izdajnička šutnja hrvatskih vlasti i medija

KAKO NOVINARI LASKAJU BEZVEZNE STVARI DOK SE O VAŽNIM DOGAĐAJIMA ŠUTI O; O NEZAPOSLENOSTI I BIJEDI U HRVATSKOJ

PROTIV TIRANIJE I DIKTATURE VLASTI
PROTIV - protuhrvatskih medija, koji patološki mrze sve hrvatsko.


Radnička Hrvatska - nikad više srpsko-partizanska i komunistička

PITAM: : A tko će podsjećati na hrvatske žrtve od strane JNA i Mesićeve agresije 1991. godine? Vezano za prijašnje izjave bivšega predsjednika Republike Hrvatske Stjepana Mesića u svezi njegove odgovornosti za ilegalno objavljivanje dokumenata s oznakom državna tajna, ali i općenito uz prijepore koje je potaknula presuda hrvatskim generalima u Haagu.

Kako je sada mučno slušati sva ta licemjerna zgražanja onih koji su do jučer frenetično pljeskali Haagu i Carli del Ponte koja je, kako su benigno ustvrdili u jednim hrvatskim novinama, „propustila“ optužiti cijeli državni i
vojni vrh Jugoslavije i JNA.

----------------------------------------
Vođa pokreta ŠTIT
BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
00 385 (0) 95 814 82 90
CROATIA / BJELOVAR
brankostojkovic152@yahoo.com
----------------------------------------


Velikosrpska propagandistička mašinerija u koju su zdušno uključeni povjesničari, već više od pola stoljeća razvija mit o Jasenovcu, kako bi se na tom temelju razvijala teza o genocidnosti hrvatskoga naroda, produbljivala mržnja, poticalo na preventivni zločin i opravdavalo etničko čišćenje hrvatskog, a onda i svih drugih nesrpskih naroda na hrvatskom državnom području. Sve dok se srpska intelektualna elita ne riješi nezajažljivih teritorijalnih aspiracija svetosavlja, Ilije Garašanina, Vuka Stefanovića Karadžića i etničkog čišćenja Vase Čubrilovića, na ovim će našim prostorima vladati zlo.

U Jasenovcu je počinjen zločin i to je neporecivo. Strašan zločin koji se ni sa čim ne može opravdati. No srpska inteligencija krivotvori tu činjenicu uvećavajući srpske žrtve na entu potenciju i tako razvija mit o Jasenovcu, tezu o genocidnosti hrvatskog naroda. Taj propagandistički zločin potiče sustavnu šovinističku mržnju i održava trajnu nestabilnost na ovim prostorima, jer stvara pretpostavke za neke buduće ratove, opravdanje za svaki budući srpski zločin.

Žalosno je što najveći dio srpske inteligencije sustavno želi vaditi trunke iz tuđih očiju, zanemarujući balvane u svojima. Želim vjerovati da će XXI. stoljeće u tom pogledu donijeti promjene i da će Srbi sami otvoreno progovoriti o Nedićevoj Srbiji, prvoj Juden frei državi Europe, o agresiji i zločinima počinjenim sredinom i koncem prošlog stoljeća uime stvaranja Velike Srbije. No proglašavanje Draže Mihailovića antifašistom, uvjerava me da taj trenutak još nije došao i da ću morat pričekati dok srpski povjesničari postanu poput židovskih, pa trijezno i pošteno - koristeći znanstveno utemeljene, egzaktne metode - progovore o žrtvama Drugog svjetskog rata. Tada ću osobno, prvi doći u zoru izraziti žaljenje za sve nevine jasenovačke žrtve. U protivnom, pristao bih biti dijelom zločinačke propagandističke mašinerije i specijalnog rata koji se kontinuirano vodi protiv Hrvatske i Hrvata.

I na kraju, želim naglasiti da smo se ove godine odazvali pozivu i otišli u Jasenovac, gdje nas je zastupao visoki stranački izaslanik i saborski zastupnik Pero Kovačević. Naše hrvatsko čovjekoljublje obvezuje nas izraziti žaljenje za nevine žrtve, ali smo istodobno obvezni voditi računa i o tome, da se ta naša iskrena gesta ne zlorabi u propagandističke svrhe suprotne nacionalnim interesima. A upravo bismo takve učinke polučili da je u Jasenovac otišao Ante Đapić

-------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-------------------------------------------------



Post je objavljen 09.08.2012. u 18:57 sati.