Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/planac

Marketing

malo gušča juva od ribe...

Kupili smo kil trlja, znate onega sitniša, za niku sitnu lovu Ona i je skuvala i mekla da se oladu onda i je očistila od drača. U jednu teču je dodala karota, selena, iskrižane kapule i paprike, dva lista od limuna, lovora, ružmarina, jedan obilatiji kunpir, naše domače konšerve, dvi zrile pome, režnjić češnjaka, zalila maslinovin ujen i ostavila na laganoj vatri da se sve skuva.

One drače zajedno sa glavama mekla je u drugu teču i i od tega je napravila ribji fond koji če docnije u frigo za rižote i ostale delicije.

Iz one prve teče se izvadidu grančice od ružmarina, listovi od lovora i limuna a sve ostalo se grezo samje ali ne do kraja.

One bokuniče ribe koje je odvajala od drače zanji momenat dodaje mlivenome povrču pa onda kontrola soli i papra a priko svega obilata žlica maslineva uja i sad je sve spremno za klopu. Salata i tikvice su iz vrtla a Merlot rose je malo razlađen. Kruv je namazan sa maslinovin ujen i isfrigan na suvoj rebrastoj tavi. Obid more počet a Darko Baretić nek pati. njaminjaminjaminjaminjami






















Post je objavljen 09.08.2012. u 17:17 sati.