Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/opcinaslivno

Marketing

ŠPICA TURISTIČKE SEZONE 2012.g. NA JUGU LIPE NAŠE-T.M.Duboka .hr

-Evo lipi moji ;
Pred turističku sezonu,vidjeli ste,minaje se ,radi se u građevini,kamipni cile noći prolaze,tutnji sve ka da je potres,nikoga nije briga za ljude koji odmaraju od puta ili su na godišnjem.
-Velike kolone automobila ,napravili smo tranzitnu turističku destinaciju pa smo turistima bar mogli uvesti vinjetu od 100,00eura čin uđu u Hrvatsku,da nešto zaradimo. Oni nek se voze kud žele ,volja ih autoputem ili lokalnim cestama,svejedno,nema više ovakvih užitaka ,samo paštete i pomidora,kruh,nažalost.

-
-------------------------------------------------------------------------------------------------
-DOBRA STARA VRIMENA,OĆEL PONOVO DOĆ???

------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
-Na kraju melem na ranu;
-Kao i svake turističke sezone u 8.misecu počinju nenajavljene polu redukcije vode,oni koji su uniže uz more imaju vodu i slanu i slatku a oni koji su naviše imaju muziku od prometa i pored muzike nemaju vode.

-Gost uzme sobu okupa se raspremi a potom kada se vrati sa mora nema vode da se otušira ,pakuje se i odlazi ,naravno ne želi platiti.
-Nažalost kada se žalite dobijete prvi po leđima,kao i obično.
Valjda ćemo preživjeti nadolazeću zimu koja će zasigurno biti hladnija od lanjske i valjda ćemo zaraditi za platiti nastale troškove od turističke sezone i kupiti nešto za ogrijev da nam ne bude hladno,da ne budemo gladni ovu nadolazeću dugu zimu.

-Nema tko više ne izdaje sobe,šta se tiče cijene da ne pričamo o omalovažavnju riječi noćenje a da ne kažem turizam-to nije ni T ,od turizma dragi moji.

-Ja osobno ovo pišem više nako dio istine koja nam se događa pa mi posli bude lakše.Također,pišem kao amater o svom trošku pa nemojte zamjeriti pravopisno ili ako računar ne zabilježi koje slovo.
-Malo se i Vi potrudite pa skontajte šta bi moglo pisati.
-Imao bih pisti tega kliko hoćete ali nema potrebe ionako samo ljudi danas vole intrige,ogovaranja,istina je teška i pogađa pa je nitko ne voli,čak ni ja pisati.
-Lipi i zdravi bili,ne zamijerite,,,
-Pozdrav od urednika Majčice.


Post je objavljen 07.08.2012. u 10:35 sati.