Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goto

Marketing

Funkcionalno nefunkcionalni

Od kad su (u sklopu turskih planova osvajanja demografskim promjenama ...) srbi nasljedili turski model širenja na zapad (na hrvatske zemlje), u hrvatskoj su na vlasti ili pri vlasti funkcionalno nefunkcionalni.

Zadaća im je slabiti Hrvatsku i hrvatske izglede. U tom kontekstu su srbi izvršili velikosrpsku ekspanziju srbiziranjem Vlaha u BiH i Hrvatskoj. Ekspanziju su vršili uglavnom hrvatskim novcima, što upućuje na domaće izdajnike.
Jer ... okupacije službeno nikad nije bilo! Ulazak srpske vojske u BiH i Hrvatsku 1918. g. samo je za trenutak izgledalo kao okupacija, pa su zahvaljujući domaćim izdajnicima to zamaskirali tkz. ujedinjenje.
I tad i kasnije je na uvijek čudan način srbija postizala ekonomske, teritorijane, političke, demografske i vojne ustupke na račun Hrvatske.
Puni retorike, novih pogleda i obećanja ostajali su funkcionalno nefunkcionalni.Zadaća im je slabiti Hrvatsku. Domaći izdajnici. Tito ih je 45. g. prekrio proglašavajući suradnike sila osovine domaćim izdajnicima (iako su Hrvati tako označavali jugoslavenski/prosrpski opredjeljene političare Kraljevine Jugoslavije). Nastup u ime naroda i zaklanjanjem iza naroda provodili su funkcionalno nefunkcionalnost.

Povodom anketa kojim narod za neplaćanje poreza krivcima progašava bivše ministre financija (iako je porezna politika teorijska grana ekonomije ...). Znaju oni koga ne smiju pitati ...

ps
Modele srpskih nastupa po Hrvatskoj je trebalo sabrati i na državnoj razini poduzeti adekvatne protumjere, a ne dozvoljavati da 2012. g. istim mehanizmom uzimanja naroda u usta nepotrebno prozivaju nekoga sakrivajući svoje izdajničke radnje ...

Post je objavljen 05.08.2012. u 21:50 sati.