Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sweetdailyrandom

Marketing

x hot, hot summer x

I tako ja danas razmišljam (okej, znam da nisam normalna) o školici. Kontam si, imam još punih mjesec dana, mogu lapit, zašto sam je se uopće sjetila? Ali kad malo bolje razmislim i shvatim u što sam se uvalila, uhvatila me lagana brigaeek

Znači, pored moje predivne (headbang) gimnazije upisala sam i srednju glazbenu školu s namjerom da nastavim svirat klavir i dalje. I odgovorna (moš si mislit) kakva jesam cijelo ovo ljeto sam sviruckala sve i svašta pa čak i Bacha i Czerny-a kojeg sam dobila od prof. Skao "nekakav početak" nove školske godine. Ne moram ni spominjat da ni jedna od spomenutih skladbi nije ni upola napredovala kako je trebala.
Dalje, razmišljam o gimnaziji, svim predmetima, već sada najavljenim testovima i odgovaranjima... Ako bude kao i prošle godine, a znam da će biti i duplo teže od toga, nadrapala sam i bez dodatnih obeveza. I zbog toga sam si odlučila preko ljeta pročitati nekoliko lektira (kojih i tako ima previše) da ne moram kasnije o tome razmišljat. Podignem si 6 knjiga i, vrijedna kako jesam, ne pročitam ni naslove. 
I onda mi padne na pamet, zašto sam toliko glupa? Kako ne shvaćam da će mi se sve to odbit u glavu već sredinom rujna kada me ranije spomenute lektire i skladbe stisnu jer bi ih trebala već prilično dobro poznavati? Zašto moram bit tako prokleto nemarna? Ne znam. Možda mi je sunce udarilo u glavu u mojim bjednim pokušajima da ga upijem što više prije nego se vrate oni kišni dani. Činjenica je da me ništa od toga naročito ne brine. Ili ja barem želim tako razmišljati. Samo čekam da osvane onaj dan kad ću i ja kao sav normalan narod početi povezivati trud i napor sa željenim rezultatima. Jer, teško da ću upast u Zakutnu ulicu i nabavit štapić kojim ću si začarat sve što bih htjela.

I tako, malo po malo, počela sam sve više svirat i nadam se da će mi uskoro doprijeti do mozga da bih trebala napokon krenuti čitati ono korisno a ne Harry-a i ostale čarobnjačke i srednjovjekovne gluposti cerek

A ništa, sve i ako se to ne dogodi, opametit ću se kad me to odalami sredinom dolazeće jeseni. 

xoxokiss



Post je objavljen 02.08.2012. u 20:03 sati.