Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shzzadar

Marketing

GRAD BENKOVAC, GRADONAČELNIK


STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

PODRUŽNICA BENKOVAC


PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

 


GRAD BENKOVAC


GRADONAČELNIK 


Branko Kutija

 


DOSTAVLJAMO HRVATSKOJ JAVNOSTI DOPIS STRANKE HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA – PODRUŽNICE BENKOVAC ZA RJEŠAVANJE NAVEDENIH PROBLEMA U MJESTU PROVIĆ I VUKŠIĆ KOD BENKOVCA. 


Poštovani gospodine gradonačelniče, 


Žitelji Provića i Vukšića sve se više obraćaju Stranci hrvatskog zajedništva s ciljem da grad Benkovac konačno počne u mjestu Proviću i Vukšić  uređivati autobusne čekaonice, javne putove, javnu rasvjetu, izgradnju  vodoopskrbnog sustava, uređenje postojećih izvora vode – bunara, izgradnju Društvenog doma za društvena događanja  i dr.


Osim navedenog mještani Provića i Vukšića već nekoliko dana nemaju ni kapi vode. Grad Benkovac nije uložio do sada ni jednu lipu u vodoopskrbu navedenih mjesta. 


Navedena mjesta nemaju još vodovod te se opskrbljuju iz vlastitih gusterni. Veliki problem sada mještanima zadaju i presušeni seoski bunari, a grad Benkovac ne poduzima ništa kao da se to njih ne tiče, ne organizira nikakvo dopremanje cisterni pitke vode kojim bi mještani napunili gusterne. 


Nadamo se, gradonačelniče, da će grad Benkovac osigurati sredstva i da ćete svojim autoritetom potaknuti nadležne službe da se  i  u mjestu Proviću i Vukšiću počnu rješavati navedeni problemi u koje grad Benkovac do sada nije ništa uložio.


Srdačan pozdrav


 


Predsjednik podružnice SHZ-a Benkovac


Miro Klarić




Post je objavljen 02.08.2012. u 14:02 sati.