Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nekretninerijeka

Marketing

E-nkubator će se gradit

U sklopu IPA BRI projekta E-nkubator s i bez zidova u Virovitičko-podravskoj županiji održan je informativni sastanak s potencijalnim izvođačima, odnosno kandidatima za izvođenje radova na izgradnji zgrade budućeg poduzetničkog inkubatora.


Inkubator će imati izravan utjecaj na razvoj gospodarstva županije kroz povećanje broja poduzeća, promociju povoljne poduzetničke klime i kroz smanjenje nezaposlenosti, jer inkubator mora postati sustav koji će dio nezaposlenih, dakako prema određenim kriterijima nekretnine Split Dobri, pretvarati u poduzetnike i na taj način rješavati problem nezaposlenosti i razvoj poduzetništva, a poslovni poduhvati koji prežive razdoblje inkubacije i postanu samostalna uspješna poduzeća, svjedočit će o kvaliteti usluge i podrške koju im je inkubator pružio.

Cijeli projekt odnosi se na poslovnu infrastrukturu s naglaskom na razvoj poduzetničkog inkubatora. Poduzetnički inkubator bit će sagrađen u Virovitici, u Poduzetničkoj zoni II. Imat će izravan utjecaj na razvoj proizvodnih start up poduzeća te poduzeća iz ICT sektora kao i na susjedne gradove i općine.


Post je objavljen 31.07.2012. u 11:21 sati.