Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Berlinska olimpijska bauljanja

I u Berlinu su olimpijska događanja i prvi neuspjesi njemačkih sportaša u središtu pozornosti, Hertha je ovdje izgubila protiv Juventusa, a svi hvale po tramvajima njenu igru, kao da balkanski gubitnički virus i ovdje počinje harati. Kišilo je više od pola dana no nemam više vremena za kalkulacije, pokisnuo sam, pokazna karta mi vrijedi zaključno sa srijedom, obišlo se jučer prilično široko područje. Razjašnjenje na početku, na fotografiji tri su ostaci zgrade snimljene prvih dana boravka u Berlinu, uskrsnuće nešto novo vjerojatno suvremenije i ružnije, za Berlin se u tom smislu ne bojim.

Zbog besplatne izložbe fotografija s meni dragog otoka, boravio sam svojevremeno i na njemu, bio sam u središtu ne tako drage stranke, što se može, kad mi Sahre nema u Berlinu pa ne mogu birati. Ljevičarskoj sponzorici blogerici Skaskoj napominjem da mi je Torba kultnog kluba Ograda dobila od neprestanog berlinskog reklamiranja rupu te da bi nužno bilo obnoviti i taj vozni park, doduše nije baš ono perfa naslikano, rupa se na torbi baš i ne vidi. Snimao sam još Bagat, ja sam obiteljskim raskućivanjem izgubio i par tih strojeva, al jebeš prošlost, novoumivenu središnju ulicu Friedrichstrasse, bem ti berlinsko umivanje, sve zaprlja kičem, te palaču i restoran na njoj, prije toga spontani ulični perfomans par cura, u Berlinu se stalno nešto slično događa, za kraj dvije ljepotice noći.
Curi vrijeme jebatga, zaradio sam pisanjem par prvih eura online, sitniš al veseli, svjestan sam skorog povratka u nesigurnost jedne zemlje luđaka na brdovitom Balkanu.



























































Post je objavljen 30.07.2012. u 09:00 sati.