Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Za glorificiranja blogera i blogerska geta

U svjetlu novih blogerskih polemika neki uvaženi blogeri se podmjehuju drugim blogerima koji kao podnose i cijene samo pohvale ovci iz vlastitih toreva. Zašto ne, meee? Zaobiđi moj tor ako si slijep i toliko glup da ne vidiš da ga čuvaju vukovi, dovoljno siti da ne dođu u iskušenje, a dovoljno vučje naravi da rastrgaju nepozvanu pridošlicu.

Blogerske polemike su jalove i što napisa "onaj stari bloger Hercegovac" svode se na mentalne dijareje bez ikakvog efekta. Jedna jedina kritika je koja mene zbilja pogodi, evo jučer se to desilo treći put, prvi put ju je izrekla onako uzgred jedna super fotografkinja flore i faune, drugi put blogerski Dali, a treći meni značajan blog filozof, naravno u svom stilu neću je odmah sistematski navesti. 
Ne odnosi se se na kvalitet mojih fotografija, svjestan sam svih nedostataka, mutnoću slika, jebe mi se za te kritike, mada svima poželim moj svojeglavi fotić, izoštrenost i te pizdarije, nedostatak npr. jednog uha ili dijela vozila zbog brzine snimanja, boli me uho za to.
Svjetonazorske kritike i kritike pismenosti me još manje iritiraju, čak ih ponekad i svjesno provociram, da sam mlađi i oslobođeniji smetalo bi me to npr. što Krleža, Gavran i Babl narušavaju skladnost odnosa između blogerice Skaske i mene, sad mi se jebe za svu trojicu i za to da su joj oni važni. Pismenost, tu sam čak i diplomom i nekim priznanjima zaštićen, i znam da Hrvati pišu ljuljačka, a ne ljuljaška, i znam da bi u ovom odlomku te riječi trebale stajati pod navodnicima, ali meni ljuljaška bolje šuška, a što i gdje ću staviti kao kastrirani umjetnik ili bloger još uvijek sam biram, kao i blogersko društvo.
Kritika koja me pogađa svodi se na nesporazum, ja naime ne režem svoje fotografije ili režem vrlo rijetko i to osobe koje ne žele biti ili jako smetaju na fotografiji. Djevojka koja je u kutu, a ne prirodno u centru moje fotografije je tamo zato što sam ja tako izabrao, o tome se ne diskutira, tj. podučavanja su bespredmetna.
Blogovima treba pozitivno pristupati ili ih zaobilaziti, eventualno onako uzgred ustaši napisati u partizanu p., evo ja uspjesno zaobilazim pedesetak posto blogova s naslovnice, nekad sam samo xiolu čitao i nikad se ništa nije dogodilo.
Zato idite svojim putem ili mi hvalite blogač, opalite me po onom glupom i totalno nelogičnom, jebote ja nemam genijalku poput Ani Ram među linkovima, ali nemojte me pokušavati mudroslovno preodgajati ovdje, niti vrijeđati moje društvo, ja uživam u njemu.
Ako vam nešto nije jasno pokušajte napraviti fotografiju poput moje prve jučer, mnoge stvari će vam biti jasnije.
p.s.
Ma šalio sam se, samo vi lupetajte kad su vas već naučili da živimo u demokroaciji.
p.p.s.
Četvrta i peta fotka, sve ima dvije strane, sedma i osma, ljeto je i u Berlinu počelo.
































Post je objavljen 25.07.2012. u 07:37 sati.