S vremena na vrijeme uletim u epizode poznate kulinarske sapunice. Doduše, kako svaka nova emisija uleti, naravno da je prvu sezonu jaako zanimljiva, pa slijedeću malo manje... i tako do konačnog kraja kad ni stara baka ne skuži da više nema njezine omiljene serije..
Anyway, imam nekoliko poruka onima koji se odluče javiti u ovu predmetnu emisiju:
ne, nije fora da se javite ako ne volite meso, jaja, zeleno povrće i to ističe u svakoj emisiji,
ako već ne volite gore navedeno, pa još ni ne jedete jako slatko, jako kiselo i jako začinjeno, nema smisla da to utječe na vašu odluku tokom bodovanja,
da, ako ste već upali u emisiju, nema smisla da smislite menu koji nikada prije (a možda niti poslije) niste isprobali, ne, onda ima tisuću sitnih stvari što vas mogu zeznuti kod kuhanja,
ako već kuhate, pogledajte neke posljednje epizode, pronađite stare emisije i ne ponavljajte recepte i/ili fore koje su već drugi prije vas odradili,
ako već kuhate, a kuhinja nije vaša - vrijeme je da puno prije snimanja otkrijete gdje stoji koja stvar, od vilica i noževa do zdjelica i lonaca,
ne, ne očekujte da se vaši gosti sami od sebe osjećaju ugodno (osim oni koji kuhaju posljednji dan, kad se svi već više puta zajedno podruže, upoznaju i opuste pred kamerama),
ne, nemojte filozofirati nepoznatim ljudima jer će vas kazniti lošim ocjenama
Uglavnom, ovo što gledam posljednjih nekoliko dana nije baš reprezentativno. Vidjeti ćemo kako će se stvar razvijati.
Ps. Jebemti i ove nove fore. Ja mali razmak, a drek veliki...