Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/drama-quinn

Marketing

KURVA ILI NE-KAKO NAS ŽIVOT DOŽIVLJAVA

što znači biti kurva????? da li sam kurva ako se ševim za lovu??? ili sam kurva ako se ševim s nekim tko je bio neko vrijeme u vezi...a ševimo se iz nekih razloga malo više sem ševe???? ili sam kurva ako se poševim jer baš mi se ševi eto a i nismo obvezni  nikome??? da li sam kurva ako mi se plati ili i ako mi se ne plati?? da li sam fizička kurva ili emotivna ili karakterna drolja?


da li sam više ili manje kurva ako se ševim s osječajima???? a jesam li kurva ako nitko ne zna? da li je druga strana kurva--ili to ne može biti jer je muško a mi žene smo po difoltu drolje i kurve, i nema veze ko tu koga ševi? i što je s tezom da ljudi nisu monogame jedinke, da jednostavno nije to u njihovoj prirodi pa su eto neke kulture zadrzale pravo visebracnih drugova.meni ta teza nije nešto napeta ali postoji.


da li sam kurva i drolja ako ti kažem da se neču ševiti s tobom jer mi je emotivno i mentalno to neizvedivo napraviti a  ne vezati se?


da li sam drolja ako maštam samo i želim samo?


tko je drolja i kurva kada sve puca i treba nalaziti krivca- ti koji ševiš a kući te netko čeka....ja koja te ševim  i nitko me ne čeka a znam da si očekivan...ili ona koja te čeka i ne ševi te iz nekog razloga pa ti eto ševiš???


da li si ti drolja i kurva- muška, ako me ševiš, a znaš da te ševim s osječajem...nitko te ne čeka i već si stoput bio u mojim rukama i znaš da čekam da se vračaš i ostaneš---a ti nemaš tri čiste ni javiti se...osim kad poželiš opet ševiti....


ko je drolja a tko kurva??


jebi ga, koliko drolji i kurvi hoda oko mene i ko sam ja ponekad? u biti smatram da su sva djela odrasle osobe učinjena s predpostavkom da se te osobe i osječaju odgovorne i prihvačaju posljedice . što se mene tiče mogu biti i kurvetina i drolja po svim definicijama....boli me dupe, jebe mi se živo jer to je moja stvar, lovu ti neću uzeti...samo ću jedno paziti...da te emotivno ne povrijedim i mentalno ne sjebem kao što si možda ti- ko god to ti bio- mene sjebo svojim jebanjem i ševom-ali penetrirao si mi u emocije i mentalni stav...nije bitno fizički.


nazovite me kako god, u ševi s životom jedino me strah tih ševa koje me mentalno i emotivno potrgaju, ševa za jednu noć bi se u tom slučaju mogla nazvati i pokajanjem ili ispovijedi!!!!!


jebi ga nisam puritanka, katolik jesam,,,,ali nekako odvajam fizičko od mentalnog,emotivnog ili karakternog.


zato molim te ne ševi me ako me misliš karakterno poniziti, emotivno strgati  i mentalno sjebat na neko vrijeme...jer tih sat- sat i pol ševe u ovom slučaju su droljasti čin tebe kao kurve.


ja te mogu ševiti i fizički i emotivno i mentalno ...ali te neću ni taknuti nikad u životu kad zaključim da je to sve uzalud jer će netko  i mentalno i emotivno biti sjeban...zajebi ...nikad više.  a to uključuje i moje sjebavanje i lomljenje


 


dakle...žao mi je nemam cijenu...ne može ju nitko platiti i da ju napravim...ševiti ću se s onim za koga mislim da moje ruke trebaju grliti i moje usne ljubiti...ševiti ću se s onim za koga mislim da je vrijedan moga uzdaha i vriska...ali neći poševiti nikoga tko če mi ostaviti kurvinske suze na droljastom licu.


 


o da bila sam i kurva i drolja...jesam ...i tekle su suze sigurno nečije a da ja ne znam, tekle su i moje.....zato...kao drolja i kurva odabrati ću ja tko će me moći staviti u tu formulu i definiciju.


čemu začuđen izraz lica???? što drolje nemaju pravo izbora i odabira??? o da imaju, kurvanjski mogu sama sebe radije sjebat-radije ću provest popodne uz filmove nego droljasto se ševiti  i uživati a onda kao kurva plakati u kutu...ne postoje ti novci..


 


život je jebena kurva-ševi te 0-24 i još sve to plačaš debelo i u minusu si...pa onda sam ja jebena svetica!!!!


jebeš život i sve ako nemogu biti drolja  i kurva i svetica po svom odabiru. da li sam pala u očima??  e jebiga, vidiš kakva je život drolja, pa je dovoljno samo malo razmišljanja -zdravog!! pa da sjebe nečiju percepciju tebe samoga!


 



Post je objavljen 24.07.2012. u 14:22 sati.