Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/strumpf-usklicnik

Marketing

Dinamova istina

Image Hosted by ImageShack.us


Nažalost, klub iz Maksimira nikada nije bio običan nogometni klub...u Titovoj tamnici naroda bio je klub koji je značio nacionalnu identifikaciju hrvatstva, za vrijeme Tuđmana bio je simbol otpora njegovom „režimu“, te su navijači, posebno BBB-ovci bili prevareni i iskorišteni u političke svrhe da se sruši ondašnji HDZ, te da na vlast dođu komunjare, te danas opet ti isti koriste Dinamo da sruše nešto tako plemenito i sveto kao što je Mamić United-Dinamo, jer tobože opet smeta nekome što je to hrvatski klub i zagrebački, koji ne dopušta na sebe i ne želi se uklopiti u novokomponirano „bratstvo i jedinstvo“. Kakav je Mamić njima „problem“, najboljše govori da su donosili zakon protiv jednog čovjeka. Pa, svaki normalan čovjek bi se mogao zapitati kakav to mora biti taj čovjek-Zdravkec kada jedan komunjarski element iz tzv. hrvatske vlade ide donositi zakon samo da sruši jednog čovjeka, poduprt većinom svoje klike u parlamentu.

Građanski nogometni klub Dinamo Zagreb, mrzi dosta ljudi. Ne može se lagati, kada se veli da Dinamo mrze jugoslaveni, komunjare, svetosavska nacionalna manjina i regionalni dijelovi Lijepe naše. Osobno me to dosta boli, ali usprkos njima, odnosno zahvaljujući njima osjećam se odgovornim da barem na ovaj način preko bloga doprinesem svojim mali dijelom da se nešto više kaže, tj. napiše o Dinamovoj istini. Iako to nisam ni planirao, ovakav udružen medijsko-huliganski zločinački pothvat, me je ponukao da počnem razmišljati da se učlanim kao član u udrugu građana GNK Dinamo, te na taj način pokažem da ne slažem sa svima njima, kojima je Zdravko i njegov Dinamo smrtni neprijatelj.

Što žele dežurni dušebrižnici? Žele demokratski Dinamo? I, što onda poslije? Koga da se dovode na čelo kluba? Tko da glasa za čelnika kluba? Ozloglašeni huligani i nasilnici koji su vas u stanju zgaziti ako ne mislite kao oni...koji su to demokrati, to su prije crnokošuljaški batinaši, kojima bolje leže totalitarne ideologije, nego demokracija. Baš ti BBB-ovci koji su okupljeni u GI ZZD, iskorišteni su pod drugi put u svojoj povijesti za jeftine političke svrhe? Prvi put kada ih je HDZ iskoristio na prvim izborima, kada se na tribinama visjeli transparenti tipa:“BBB za HDZ“ i skandiranja za Franju i HDZ i tome slično, te poslije kada je Tuđman došao na vlast dobili bebebeovci vritnjak, te izgubili Dinamo, te dobili prvo HAŠK-Građanski, te onda voljenu Croatiju.(ako se htjelo ili trebalo mijenjati ime, moglo se odmah dinamovo ime promijeniti u Građanski i bio kuš u navijačko javnosti do dana današnjeg, te bi se izbjegle mnoge mučne i teške situacije oko promjena i vraćanja novo/starih imena...). Drugo izdaja sa strane politike, dogodila se BBB onda kada se su dali upregnuti u kola SDP, te nemilice najbezočnijim i najnižim uvredama vrijeđaju gospodina Zdravka Mamića i njegove ljude, te njegovo životno djelo-Mamić United(GNK Dinamo). Danas se vidi da je SDP preko svojih krakova kriminalne hobotnice iskoristio BBB, jer Zdravkec i dalje stoji uspravno, a zakoni mu ne mogu ništa. Jedino što može zaustaviti Zdravkeca u njegovoj misiji je metak u čelo, kao što je on to i sam jednom izjavio.

Zašto jugounitaristi mrze Dinamo i našeg Zdravkeca? Hm, pa zato što je ovakav Dinamo jasno definirani nacionalni klub, te je neosporiv simbol najvećeg, najboljeg, najkatoličkijeg i najhrvatskijeg kluba u vječnoj Nam Domovini hrvatskoj, kako jednom reče Vlatko-skoro doživotni predsjednik HNS(ne, narodne stranke...). Jako je dobro Zdravkec definirao i izjavio više puta da oni žele preko Dinama rušiti Hrvatsku, te opet uspostavljati žikino kolo uzduž i poprijeko ex-jugoslavije. Službena politika Hrvatske poslije Franje, to jasno pokazuje, a naš Zdravkec je stup koji smeta komunjarama iz „mešanih“ brakova da preko nogometa kao najpopularnijeg športa na ovim prostorima, opet u svojem orjunaškom stilu uspostave kakvu-takvu Jugoslaviju. Tu je uloga BBB-ovaca kako mladih skojevaca, da uličnim nasiljem i terorom rade kaos, te da komesari mire situaciju, te samo što ne uvedu diktaturu, kada Zdravkeca i Mamić United ne mogu maknuti demokratskim i legalnim putem.


Dinamo pak čeka u srijedu važan ispit, koji mora položiti ako želi dalje imati kontinuitet europskih jeseni, te na taj način biti uspješan kao udruga građana od koje mnogi lijepo i pristojno žive, jer nemojmo zaboraviti da 200-300 obitelji na ovaj ili onaj način živi od Dinamovih prihoda. To je praktički tisuću ljudi, te možete zamisliti tu količinu jada i mržnje kojom udružena fronta protiv GNK i Zdravkeca želi tako nešto plemeniti i dobro srušiti, kada poštenim, marljivim i radišnim ljudima želi izbiti kruh iz usta udarcem nekog kolca, bokserom i lancem u vidu svoje navijačke pjesme. To je jako loše i veliko zlo, te BBB okupljeni u GI ZZD postaju instrument zlih sila koje iz sjene vuku svoje konce. Nadam se, da Gospodin neće takvo što dopustiti, te da će se napokon više jednom u stogodišnjoj povijesti kluba, pustiti da klub bude ono što i treba biti, građanska zabava za sve dobro namjerne ljubitelje igre i nogometa.

Ajmooo, Dinamo!
Za Dinamo pod Mamićem!



Post je objavljen 23.07.2012. u 22:00 sati.