Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mastalend

Marketing

Ja ništa ne znam, nisam tu biciklom

Neki sjeban dan danas, mislim na vrijeme, da, nemam puno toga za bitching arround.

Danas je i neki dobar dan, mom bratu je rođendan :)

Moj mlađi brat je od mog dečka stariji dva mjeseca :D

Slatko.

Volim svog brata, volim i svog dečka. Volim i svoju prijateljicu Đu. Ne volim to što joj se događa. Nije fer, ali u globalu - tko zna, možda je to dobra stvar ako postoji šira slika. Kako joj reći da će sutra biti bolje, a da ne zvuči kao neka jeftina floskula? Kako joj reći da je tako možda bolje kad znam kako se točno osjeća. Tj. sjećam se. Kako joj reći da je možda tako najbolje za sve ili makar za nju iako to i sama zna, ali nije sklona tom razmišljanju?

Na koji način je uopće nasmijati u ovom stanju i odvratiti joj misli od svega? Valjda biti uz nju dok ne prođe i ovo sranje, ali realno, Đu prošla si i gora, znamo to obje najbolje. Nije neka utjeha, ali ništa mi ne pada na pamet. Ne samo sad nego otpočetka. Valja početi vidati rane odmah, prije nego što postane još gore - u tvojoj glavi. Strah, strah - je za pičkice. Planiraj, to ti je u duhu. Doduše, ako hoćeš plakati ja sam ti rame-oslonac, to znaš.

Barem ti znaš koliko ja mogu plakati pa je moja tolerancija na emotivno skalpiranje velika. Ali te molim da sebi to činiš što manje. Ono, da mi budeš hiperaktivna i prpošna čim prije, da budeš aw aw aw i pošalješ sve u kurac jer, jebiga, vrijeme nam je ograničeno pa valja dobro procijeniti koliko ćeš ga na bezveze potrošiti.

Voli te Ja. Na najjače. :****




Post je objavljen 23.07.2012. u 12:41 sati.