Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Berlinska nedjelja

Najprije, iako teorija tvrdi da ih vizualna erotika toliko ne zanima, poklon bon (slika) vjernim čitateljkama, čisto kao mali znak pažnje. Ne njurgati o oštrini, to su najriskantnije fotke, bez zavjese tamo, bez zavjese ovdje.

Nedjelja je u Berlinu baš dan za ne djelovanje. Jučer je provirilo sunce pa su počela i prva karakteristična izležavanja po gradskim parkovima. Mi ponovo na sajmu u susjedstvu gdje se okuplja alternativa i na odličnom ručku u vijetnamskom restaurantu.
Iskoristiću ovaj post da demantiram laž koja me iritirala godinama. Berlin se navodi kao primjer grada u kojem je potpuno zabranjen rad nedjeljom. Pekare i dućani s osnovnim namirnicama su otvoreni na svakom koraku, ovi drugi rade dan i noć, problem je jedino u supermarketima koji su otvoreni po željezničkim stanicama koje su na svakom drugom koraku, e tamo su zbilja ogromni redovi i nesnosne gužve. No saznao sam iz pouzdanih izvora da se trgovci iz tih marketa, osim zloglasnih Lidla i još jednog, mislim Netta, otimaju za rad nedjeljom zbog nedjeljnog dodatka, rijetki su koji ga odbijaju i uglavnom nemaju problem oko toga.
O tome sam jučer razmišljao čekajući kako bih mogao doći do svoje čokolade jer se red za blagajnu proširio preko odjela sa slatkišima, a sve blagajne su radile.
Za one koje zanima topografija lokacije su Boxhagener Platz, Hackescher Markt, Friedrichstrasse...

































Post je objavljen 23.07.2012. u 06:33 sati.