Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

Branko Stojković: partizanstvo i komunizam su opasno smeće!



"BILOGORA" 1941.
OBITELJ - STUP DRŽAVE


Uloga obitelji Pezer koja je doselila iz Hercegovine u Grubišno Polje u politici i stvaranju NDH, koja je bila nakon mnogo stoljeća težnja hrvatskog naroda za svojom državom.

Mladim ljudima trebamo reći istinu, koja jedino nas može izvesti na pravi put i spasiti nas mnogih zabluda i laži. Naši mladi će već sutra uzeti sudbinu ove zemlje u svoje ruke, njih moramo uvjeriti kako stvari zaista stoje. Ako u tome ne uspijemo – Hrvatskoj se loše piše.

Neki nas "bivši drugovi" Mesića i Josipoića opet truju sa održavanjem Dana antifašističke borbe. Partizanstvo i komunizam jesu smeće, opasno smeće, današnjim rječnikom rečeno: kontaminirani otpad. Milijuni ljudi su ubijeni pod petokrakom i krvavoj ideji Tito -socijalizma.

Samo, taj kontaminirani otpad ima dugi vijek trajanja i treba mu vrlo malo da se opet dokraja aktivira. Svjedoci smo toga da nas Hrvate žele zatrti.

Bilogora je lijepa zbog brdovitih obronaka, spokojstva šuma i livada, plodne zemlje koja okružena je rječicama i potocima, te blagom mediteranskom klimom... Bilogora je glavno središte hrvatske države.


Vođa pokreta ŠTIT
BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
00 385 (0) 95 814 82 90
CROATIA / BJELOVAR
brankostojkovic152@yahoo.com

-----------------------------------------

Post je objavljen 22.07.2012. u 13:32 sati.